Kokkamine

Kõrvitsamuffinid purukattega

Lihtsad kõrvitsamuffinid. Kõrvitsamuffinid

  • 2 muna
  • 1dl suhkrut
  • 2dl kõrvitsapüreed
  • 1dl sulatatud võid
  • 5dl jahu
  • 1tl küpsetuspulbrit
  • 1tl kaneeli
  • 1/4 tl ingveripulbrit
  • 1/4 tl soola
  • 1/4 tl muskaatpähklit
  • 1tl vaniljesuhkrut

Purukate

  • 2spl võid
  • 0,5dl suhkrut
  • 0,5dl jahu
  • 2tl kaneeli

Munad lüüa suhkruga lahti, lisada kõrvitsapüree (keeta kõrvitsad vähese veega pehmeks, kurnata vesi ja püreestada kõrvitsad) ja sulatatud või. Kuivained segada omavahel ning lisada taignasse. Ma ei mõõtnud kõrvitsapüreed ära aga julgen pakkuda, et oli umbes 2dl, seega kui peaks 2dl juures tulema tainas liiga vedel lisada juurde veidi jahu. Tainas peaks olema paksu hapukoore taoline.
Asetada tainas muffinivormidesse. Purukatte jaoks asetada kaussi  külm või, suhkur, jahu ja kaneel ning sõrmede vahel vormida purutaoliseks taignaks. Asetada puru muffinitele.
Küpsetada 200 kraadi juures 15-30min.

11. märts 2013 - Posted by | Kõrvits, Muffinid

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: