Kõrvitsamuffinid purukattega
- 2 muna
- 1dl suhkrut
- 2dl kõrvitsapüreed
- 1dl sulatatud võid
- 5dl jahu
- 1tl küpsetuspulbrit
- 1tl kaneeli
- 1/4 tl ingveripulbrit
- 1/4 tl soola
- 1/4 tl muskaatpähklit
- 1tl vaniljesuhkrut
Purukate
- 2spl võid
- 0,5dl suhkrut
- 0,5dl jahu
- 2tl kaneeli
Munad lüüa suhkruga lahti, lisada kõrvitsapüree (keeta kõrvitsad vähese veega pehmeks, kurnata vesi ja püreestada kõrvitsad) ja sulatatud või. Kuivained segada omavahel ning lisada taignasse. Ma ei mõõtnud kõrvitsapüreed ära aga julgen pakkuda, et oli umbes 2dl, seega kui peaks 2dl juures tulema tainas liiga vedel lisada juurde veidi jahu. Tainas peaks olema paksu hapukoore taoline.
Asetada tainas muffinivormidesse. Purukatte jaoks asetada kaussi külm või, suhkur, jahu ja kaneel ning sõrmede vahel vormida purutaoliseks taignaks. Asetada puru muffinitele.
Küpsetada 200 kraadi juures 15-30min.
Kommentaare veel pole.
Lisa kommentaar