Kokkamine

Kõrvitsamuffinid purukattega

Lihtsad kõrvitsamuffinid. Kõrvitsamuffinid

  • 2 muna
  • 1dl suhkrut
  • 2dl kõrvitsapüreed
  • 1dl sulatatud võid
  • 5dl jahu
  • 1tl küpsetuspulbrit
  • 1tl kaneeli
  • 1/4 tl ingveripulbrit
  • 1/4 tl soola
  • 1/4 tl muskaatpähklit
  • 1tl vaniljesuhkrut

Purukate

  • 2spl võid
  • 0,5dl suhkrut
  • 0,5dl jahu
  • 2tl kaneeli

Munad lüüa suhkruga lahti, lisada kõrvitsapüree (keeta kõrvitsad vähese veega pehmeks, kurnata vesi ja püreestada kõrvitsad) ja sulatatud või. Kuivained segada omavahel ning lisada taignasse. Ma ei mõõtnud kõrvitsapüreed ära aga julgen pakkuda, et oli umbes 2dl, seega kui peaks 2dl juures tulema tainas liiga vedel lisada juurde veidi jahu. Tainas peaks olema paksu hapukoore taoline.
Asetada tainas muffinivormidesse. Purukatte jaoks asetada kaussi  külm või, suhkur, jahu ja kaneel ning sõrmede vahel vormida purutaoliseks taignaks. Asetada puru muffinitele.
Küpsetada 200 kraadi juures 15-30min.

11. Mar 2013 - Posted by | Kõrvits, Muffinid

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: