Kokkamine

Tatra-kapsahautis

Tatra-kapsahautisJah, ma olen laisk. Teen igapäevasel häid ja veel paremaid toite aga postitama ei jõua, uusi avastusi on päris palju, leidsin arvutist mõned pildid ja üritan mälu järgi midagi üles panna.

  • 1 sibul
  • 0,25-0,5 kapsast
  • u. 4dl tatart
  • 1-2 porgandit
  • soola
  • pipart
  • maitserohelist

Sibul ja porgand koorida ning hakkida väikesteks tükkideks. Praadida potipõhjas sibul koos porgandiga, lisada tatar praadida seda ka veidi ning kallata peale veidi vett. Lisada ka riivitud kapsas ning hautada tasasel tulel, kui vedelikku jääb väheks lisada vett juurde – maitsestada soola ja pipraga.

19. Dec 2013 - Posted by | Hautised, Kapsas, Taimetoit, Tatar

3 kommentaari »

  1. Kas tatar on eelnevalt keedetud? ja see vist voiks hapukapsaga ka sobida?

    kommentaar kirjutas Amira Amirasbelly | 19. Dec 2013 | Vasta

    • Tatar ei ole eelnevalt keedetud, haudub koos kapsaga pehmeks. Ma kardan, et hapukapsas ei jõua selle ajaga pehmeks, kui tatar valmis saab.

      kommentaar kirjutas liinakasela | 20. Dec 2013 | Vasta

  2. Üsna maitsev, aitäh retsepti eest.

    kommentaar kirjutas C89tuIw5Sr | 15. Feb 2014 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: