Kokkamine

Tatra-kapsahautis

Tatra-kapsahautisJah, ma olen laisk. Teen igapäevasel häid ja veel paremaid toite aga postitama ei jõua, uusi avastusi on päris palju, leidsin arvutist mõned pildid ja üritan mälu järgi midagi üles panna.

  • 1 sibul
  • 0,25-0,5 kapsast
  • u. 4dl tatart
  • 1-2 porgandit
  • soola
  • pipart
  • maitserohelist

Sibul ja porgand koorida ning hakkida väikesteks tükkideks. Praadida potipõhjas sibul koos porgandiga, lisada tatar praadida seda ka veidi ning kallata peale veidi vett. Lisada ka riivitud kapsas ning hautada tasasel tulel, kui vedelikku jääb väheks lisada vett juurde – maitsestada soola ja pipraga.

19. dets. 2013 - Posted by | Hautised, Kapsas, Taimetoit, Tatar

3 kommentaari »

  1. Kas tatar on eelnevalt keedetud? ja see vist voiks hapukapsaga ka sobida?

    Kommentaar kirjutas Amira Amirasbelly | 19. dets. 2013 | Vasta

    • Tatar ei ole eelnevalt keedetud, haudub koos kapsaga pehmeks. Ma kardan, et hapukapsas ei jõua selle ajaga pehmeks, kui tatar valmis saab.

      Kommentaar kirjutas liinakasela | 20. dets. 2013 | Vasta

  2. Üsna maitsev, aitäh retsepti eest.

    Kommentaar kirjutas C89tuIw5Sr | 15. veebr. 2014 | Vasta


Lisa kommentaar