Kokkamine

Rullbisviit

Piima- ja gluteenivaba rullbiskviit

Biskviit

  • 6 muna
  • 1spl sidrunimahla
  • 1dl suhkrut
  • 2spl kartulitärklist
  • 50g mandlilaaste

Kreem:

  • 2dl kookospiima
  • 3dl riisipiima
  • 1dl suhkrut
  • 1tl vanilliisuhkrut
  • 2spl tärklist
  • 2 muna
  • kookoshelbeid

Munad vahustada suhkruga tugevaks vahuks, lisada vahustamise käigus sidrunimahl. Sõeluda vahustatud munadele kartulitärklis ja segada ettevaatlikult. Kallata tainas küpsetuspaberiga kaetud plaadile ning puistata üle mandlilaastudega. Küpsetada 180 kraadi juures 15 minutit. Peale küpsetamist eemaldada kohe ahjus olnud paber ja lasta jahtuda.

Kreemi jaoks kuumutada kookospiim ja riisipiim koos suhkrutega keemiseni. Samal ajal segada omavahel muna ja tärklis. Niristada keev piim munasegu hulka, samal ajal vispeldades, kuumutada veel veidi (mitte laste keema tõusta). Lasta kreemil veidi jahtuda ning asetada siis biskviitpõhjale ja keerata rulli. Määrisin veel enne biskviitpõhja maasika toormoosiga.

30. jaan. 2014 - Posted by | GLUTEENIVABA, Koogid, PIIMAVABA

1 kommentaar »

  1. Thanks for ones marvelous posting! I definitely enjoyed reading it, you might be a great author.
    I will ensure that I bookmark your blog and will eventually come back sometime soon. I want to encourage you
    to ultimately continue your great writing, have a nice afternoon!

    Kommentaar kirjutas Dark Orbit | 22. sept. 2015 | Vasta


Lisa kommentaar