Kokkamine

Suvikõrvitsapannkoogid

Gluteeni-, suhkru- ja piimavabad pannkoogid.

Pannkooke teen tavaliselt tunde järgi, koguseid ei mööda.

  • 1 suurem suvikõrvits
  • 3 muna
  • 2 küpset banaani
  • törts riisipiima
  • törts külmpessitus õli (nt päevalille)
  • riisijahu
  • tatrajahu
  • 1tl küpsetuspulbrit
  • törts agaavinektarit ja mett

Suvikõrvits koorida ja riivida peenikese riiviga (veidi seda sisu võtsin ka ära, kuna oli suur kõrvits ja seemned olid tavalisest suuremad), lisada kaussi lahtiklopitud muna ja kahvliga peenestatud banaan – segada vispliga läbi. Lisada ka veidi kookospiima ja õli ( mõlemat ehk umbes 1dl). Riisi ja tatrajahu segada küpsetuspulbriga (võib alguses jahu vähem panna, kui ei tea palju vaja ja siis peale segamist juurde panna ilma küpsetuspulbrita) ja lisada taignale. Segada läbi, tainas peaks jääma hapukoorest veidi vedelam. Vajadusel lisada jahusid juurde, kui sai liiga palju võib veel veidi riisipiima või vett lisada. Lisada ka maitse järgi agaavi ja/või mett. Lasta taignal veidi seista ja küpsetada pannkoogid.

30. jaan. 2014 - Posted by | Banaan, GLUTEENIVABA, Pannkoogid, PIIMAVABA, SUHKRUVABA, Suvikõrvits/kabatšokk

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar