Kokkamine

Suvikõrvitsapannkoogid

Gluteeni-, suhkru- ja piimavabad pannkoogid.

Pannkooke teen tavaliselt tunde järgi, koguseid ei mööda.

  • 1 suurem suvikõrvits
  • 3 muna
  • 2 küpset banaani
  • törts riisipiima
  • törts külmpessitus õli (nt päevalille)
  • riisijahu
  • tatrajahu
  • 1tl küpsetuspulbrit
  • törts agaavinektarit ja mett

Suvikõrvits koorida ja riivida peenikese riiviga (veidi seda sisu võtsin ka ära, kuna oli suur kõrvits ja seemned olid tavalisest suuremad), lisada kaussi lahtiklopitud muna ja kahvliga peenestatud banaan – segada vispliga läbi. Lisada ka veidi kookospiima ja õli ( mõlemat ehk umbes 1dl). Riisi ja tatrajahu segada küpsetuspulbriga (võib alguses jahu vähem panna, kui ei tea palju vaja ja siis peale segamist juurde panna ilma küpsetuspulbrita) ja lisada taignale. Segada läbi, tainas peaks jääma hapukoorest veidi vedelam. Vajadusel lisada jahusid juurde, kui sai liiga palju võib veel veidi riisipiima või vett lisada. Lisada ka maitse järgi agaavi ja/või mett. Lasta taignal veidi seista ja küpsetada pannkoogid.

30. Jan 2014 - Posted by | Banaan, GLUTEENIVABA, Pannkoogid, PIIMAVABA, SUHKRUVABA, Suvikõrvits/kabatšokk

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: