Naturaalsed värvid
Katsetasin siin jõulude ja poja sünnipäevaga naturaalseid toiduvärve. Tulemus on järgmine.
– Kollane – safran. Tordi jaoks leotasin eelnevalt väikeses koguses vees ja siis sõtkusin martsipani hulka. Glasuuri sisse lisasin kohe purustatud safrani. Jäi tuntav safrani maitse nii martsipanile kui ka glasuurile aga minu arvates ei ole safrani maitse häiriv.
– Valge – värvimata
– Roosa – klassikaline peediga värvitud glasuur (riivisin väikese osa peetu peenikese riiviga ja surusin sõela abil sealt vedeliku välja.
– Roheline – spiruline pulber. Lisasin veidi spirulina pulbrit. Jäi kerge maitse aga küllaltki vähe.
– Must ja hall – söetablettid. Purustasin ja sõtkusin taignasse, mustal jäi omapärane maitse, hallil minimaalselt.
Kommentaare veel pole.
Lisa kommentaar