Kokkamine

Pasta pestokastmega

Pesto pasta

Sellest kogusest saab 2-3 portsjoni.

  • 250g Veski Mati fusilli
  • 15g parmesanijuustu

Pestokaste:

  • 1 pott basiilikut
  • 4spl oliivõli
  • 20g parmesanijuustu
  • 25-30 leotatud india pähkleid (leotada vähemalt 2-3h)
  • 2spl päevalilleseemneid
  • 0,5spl kõrvitsaseemneid
  • ca 1dl vett
  • 0,5 küüslauguküünt
  • soola
  • pipart

Kastme jaoks asetada blenderisse kõik vajaminevad asjad ning blenderdada. Keeta makaronid soolaga maitsestatud vees al dente. Keedetud makaronid segada kastmega ning serveerida parmesani juustuga.

 

24. Mar 2014 - Posted by | Juust, Pastad

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: