Kokkamine

Köögiviljasupp ubade ja makaronidega

Suur potitäis tervislikku köögiviljasuppi.

  • 2 sibulat
  • 3 küüslauguküünt
  • 3 porgandit
  • 2 sellerivart
  • 2l vett
  • 150g makarone
  • 0,5 suvikõrvitsat
  • 2 tomatit
  • 2dl aedubasid (kasutasin külmunuid)
  • 400g konservubasid
  • puljongipulbrit
  • 3 loorberilehte
  • soola
  • pipart

Tükeldatud sibulad, küüslaugud, porgandid ja selleritükid praadida potipõhjas. Kallata peale 2l vett ja lasta keema tõusta, lisada loorber ja puljongipulber. Keevale supipõhjale lisada makaronid, tükeldatud suvikõrvitsad ja tomatid. Kui supi komponendid on peaaegu pehmed lisada aedoad ja viimasena kurnatud konservoad. Maitsestada lõplikult soola ja pipraga. Lasta supil järelvalmida.

 

 

 

18. Jul 2012 - Posted by | Kaunviljad, Oad/herned, Porgand, Supid, Taimetoit, Varsseller

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: