Kokkamine

Datlikeeks

Imehea datlikeeks rosinate ja kaneeliga.

  • 3dl nisupüüli
  • 1dl speltapüüli
  • 2tl soodat
  • 2dl pruuni suhkrut
  • 1,5dl rosinaid
  • 1,5dl datleid (ca 10 datlit)
  • 1,5tl kaneeli
  • 4dl vett
  • 1dl õli

 

Asetada potti suhkur, rosinad, datlid (lõikasin datlid kolmeks), kaneel, vesi ja õli. Panna pott tulele, keeta tasasel tulel ca 20 minutit. Jahutada täielikult. Jahtunud rosina-datlisegule lisada sõelutud jahud ja sooda, segada ühtlaseks taignaks. Asetada tainas keeksivormi ja küpsetada 180 kraadi juures ca 40 minutit, kuni keeksi asetatud puutikk jääb puhtaks. Serveerida jahtunult.

 

 

 

 

Advertisements

18. juuli 2012 - Posted by | Datlid, Keeksid

1 kommentaar »

  1. This plan may also help in keeping your deals nicely accumulated and purchased.

    Kommentaar kirjutas cookinglight.com | 24. märts 2016 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: