Kokkamine

Datlikeeks

Imehea datlikeeks rosinate ja kaneeliga.

  • 3dl nisupüüli
  • 1dl speltapüüli
  • 2tl soodat
  • 2dl pruuni suhkrut
  • 1,5dl rosinaid
  • 1,5dl datleid (ca 10 datlit)
  • 1,5tl kaneeli
  • 4dl vett
  • 1dl õli

 

Asetada potti suhkur, rosinad, datlid (lõikasin datlid kolmeks), kaneel, vesi ja õli. Panna pott tulele, keeta tasasel tulel ca 20 minutit. Jahutada täielikult. Jahtunud rosina-datlisegule lisada sõelutud jahud ja sooda, segada ühtlaseks taignaks. Asetada tainas keeksivormi ja küpsetada 180 kraadi juures ca 40 minutit, kuni keeksi asetatud puutikk jääb puhtaks. Serveerida jahtunult.

 

 

 

 

18. Jul 2012 - Posted by | Datlid, Keeksid

1 kommentaar »

  1. This plan may also help in keeping your deals nicely accumulated and purchased.

    kommentaar kirjutas cookinglight.com | 24. Mar 2016 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: