Datlikeeks
Imehea datlikeeks rosinate ja kaneeliga.
- 3dl nisupüüli
- 1dl speltapüüli
- 2tl soodat
- 2dl pruuni suhkrut
- 1,5dl rosinaid
- 1,5dl datleid (ca 10 datlit)
- 1,5tl kaneeli
- 4dl vett
- 1dl õli
Asetada potti suhkur, rosinad, datlid (lõikasin datlid kolmeks), kaneel, vesi ja õli. Panna pott tulele, keeta tasasel tulel ca 20 minutit. Jahutada täielikult. Jahtunud rosina-datlisegule lisada sõelutud jahud ja sooda, segada ühtlaseks taignaks. Asetada tainas keeksivormi ja küpsetada 180 kraadi juures ca 40 minutit, kuni keeksi asetatud puutikk jääb puhtaks. Serveerida jahtunult.
This plan may also help in keeping your deals nicely accumulated and purchased.