Kokkamine

Spinati-riisipirukas

Retsept nami-namist, pildiga jäin seekord veidi hiljaks.

  • 500g lehttaigent

Täidis:

  • 4dl keedetud riisi
  • 3 keedetud muna
  • 400g kupatatud spinatit
  • soola
  • valget pipart
  • riivitud muskaatpähklit
  • 2 toorest muna

Peale:

  • määrimiseks muna
  • seesamiseemneid

Keedetud muna tükeldada või riivida suure riiviga. Spinat lõigata väiksemateks tükkideks ning segada kõik täidise koostisained kokku.

Lehttaigen lõigata kaheks võrdseks tükiks. Rullida tükid ristküliku kujuliseks, üks tükk asetada küpsetusplaadile, sinna peale jaotada täidis, ääred jätta 2-3 cm ulatuses tühjaks, ilma täidiseta jäänud ääred keerata täidisele peale. Teine lehttaigna ristkülik asetada katteks peale, ääred keerata piruka alla, kahvliga võib teha ilusad servad. Lõigata noaga pirukale sälgud sisse ning määrida pealt munaga ja puistata üle seesamiseemnetega. Küpsetada 200 kraadises ahjus 30 minutit.

Advertisements

28. juuni 2010 - Posted by | Lehttaigen, Riis, Spinat

1 kommentaar »

  1. excellent issues altogether, you just gained a new
    reader. What may you recommend in regards to your put up that you made some days in the past?
    Any positive?

    Kommentaar kirjutas หนังavโป๊ | 14. juuli 2017 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: