Kokkamine

Banaanivaht iirisekastmega

Õhtune magusaisu sai rahuldatud selle maitsva magustoiduga. Retsept on pärit nami-namist, magustoit tuli täitsa hea, magusavajaduse rahuldas täielikult.

4 portsjoni

  • 100g pruuni suhkrut
  • 40g võid
  • 3 küpset banaani
  • 1,5dl + 3,5dl rõõska koort 35%
  • sidrunimahla
  • riivitud šokolaadi

Asetada potti või, pruun suhkur ning 1,5dl rõõska koort ja kuumutada keemiseni ning lasta mõni minut keeda, pidevalt segades. Lasta täielikult jahtuda.

3,5dl rõõska koort asetada kaussi ning vahustada kreemjaks vahuks ja lisada banaanitükid, pressida peale sidrunimahla ja segada läbi.

Niristada 1-2 supilusikat iirisekastet pokaali põhja ja äärtele, täita pokaal banaanivahuga ning peale asetada 1-2 supilusikat iirisekastet, segada väikese lusikaga kergelt läbi. Puistata peale riivitud šokolaadi ning serveerida.

28. Jun 2010 - Posted by | Banaan, Magustoidud

4 kommentaari »

  1. Tundub täitsa tore, peaks isegi proovima!

    kommentaar kirjutas naminami | 29. Jun 2010 | Vasta

  2. nämmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmma

    kommentaar kirjutas Anonüümne | 9. Feb 2011 | Vasta

  3. Tundub väga maitsev🙂 . Kas tavalise suhkruga saaks ka teha või peab olema pruun suhkur?

    kommentaar kirjutas K. | 28. Jun 2012 | Vasta

    • Vabandan, et varem pole jõudnud vastata. Usun, et saab ka tavalise suhkruga aga pruun garanteerib kindlasti parema maitse🙂 .

      kommentaar kirjutas kokkamine | 8. Jul 2012 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: