Kokkamine

Banaanivaht iirisekastmega

Õhtune magusaisu sai rahuldatud selle maitsva magustoiduga. Retsept on pärit nami-namist, magustoit tuli täitsa hea, magusavajaduse rahuldas täielikult.

4 portsjoni

  • 100g pruuni suhkrut
  • 40g võid
  • 3 küpset banaani
  • 1,5dl + 3,5dl rõõska koort 35%
  • sidrunimahla
  • riivitud šokolaadi

Asetada potti või, pruun suhkur ning 1,5dl rõõska koort ja kuumutada keemiseni ning lasta mõni minut keeda, pidevalt segades. Lasta täielikult jahtuda.

3,5dl rõõska koort asetada kaussi ning vahustada kreemjaks vahuks ja lisada banaanitükid, pressida peale sidrunimahla ja segada läbi.

Niristada 1-2 supilusikat iirisekastet pokaali põhja ja äärtele, täita pokaal banaanivahuga ning peale asetada 1-2 supilusikat iirisekastet, segada väikese lusikaga kergelt läbi. Puistata peale riivitud šokolaadi ning serveerida.

Advertisements

28. juuni 2010 - Posted by | Banaan, Magustoidud

4 kommentaari »

  1. Tundub täitsa tore, peaks isegi proovima!

    Kommentaar kirjutas naminami | 29. juuni 2010 | Vasta

  2. nämmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmma

    Kommentaar kirjutas Anonüümne | 9. veebr. 2011 | Vasta

  3. Tundub väga maitsev 🙂 . Kas tavalise suhkruga saaks ka teha või peab olema pruun suhkur?

    Kommentaar kirjutas K. | 28. juuni 2012 | Vasta

    • Vabandan, et varem pole jõudnud vastata. Usun, et saab ka tavalise suhkruga aga pruun garanteerib kindlasti parema maitse 🙂 .

      Kommentaar kirjutas kokkamine | 8. juuli 2012 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: