Banaanivaht iirisekastmega
Õhtune magusaisu sai rahuldatud selle maitsva magustoiduga. Retsept on pärit nami-namist, magustoit tuli täitsa hea, magusavajaduse rahuldas täielikult.
- 100g pruuni suhkrut
- 40g võid
- 3 küpset banaani
- 1,5dl + 3,5dl rõõska koort 35%
- sidrunimahla
- riivitud šokolaadi
Asetada potti või, pruun suhkur ning 1,5dl rõõska koort ja kuumutada keemiseni ning lasta mõni minut keeda, pidevalt segades. Lasta täielikult jahtuda.
3,5dl rõõska koort asetada kaussi ning vahustada kreemjaks vahuks ja lisada banaanitükid, pressida peale sidrunimahla ja segada läbi.
Niristada 1-2 supilusikat iirisekastet pokaali põhja ja äärtele, täita pokaal banaanivahuga ning peale asetada 1-2 supilusikat iirisekastet, segada väikese lusikaga kergelt läbi. Puistata peale riivitud šokolaadi ning serveerida.
Tundub täitsa tore, peaks isegi proovima!
nämmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmma
Tundub väga maitsev 🙂 . Kas tavalise suhkruga saaks ka teha või peab olema pruun suhkur?
Vabandan, et varem pole jõudnud vastata. Usun, et saab ka tavalise suhkruga aga pruun garanteerib kindlasti parema maitse 🙂 .