Kokkamine

Õrnsoolalõherullid

Retsept nami-namist. Varem olen ka sarnast rulli teinud aga ainult toorjuustuga, sinep andis teravust juurde ning maitses väga hea.

  • 300g õrnsoolatud lõhet
  • 75g maitsestamata toorjuustu
  • 1spl lahjemat sinepit
  • 2spl hakitud tilli
  • 1spl hakitud murulauku

Lõigata viltuselt lõhest õhukesed viilud. Laotada fileed toidukilele ruudu kujuliselt, servad kohakuti ning nii, et kile oleks kenasti kaetud ja auke ei jääks. Segada omavahel toorjuust, sinep ning maitseroheline. Määrida saadud segu ettevaatlikult, fileesid mitte paigast liigutades kalale. Keerata toidukile abil tihedalt rulli ning keerata kokku nagu komm.

Nami-namis toodud retsepti järgi peaks panema rulli sügavkülma vähemalt neljaks tunniks. Mina seda ei teinud, jätsin rulli ööseks külmkappi ning eemaldasin kile ning lõikasin viilud, väga kenasti andis terava noaga lõigata. Aga ma väga õhukeseks ei lõiganud ka, mis siin ikka koonderdada!

Serveerida näiteks rõstsaiaga, väga maitsev.

18. Jun 2010 - Posted by | Kala

1 kommentaar »

  1. Tore, et maitses, Liina!!

    kommentaar kirjutas Pille | 18. Jun 2010 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: