Kokkamine

Hakklihatäidisega cannelloni

  • cannellonisi

Täidis:

  • õli
  • 1 sibul
  • 1 küüslauk
  • u. 200g keedusinki
  • 400g hakkliha
  • 2spl tomatipastat
  • soola
  • pipart

Kaste:

  • 50g võid
  • 2spl jahu
  • piima
  • soola
  • valget pipart
  • 2 tomatit
  • juustu

Täidise jaoks kuumutada õli pannil, praadida selles sibul ja küüslauk, lisada hakkliha. Praadimise lõpus lisada tomatipasta ja maitsestada. Hakklihasegu segada tükeldatud singiga.

Kastme jaoks sulatada potis või, lisada jahu, kuumutada kergelt ning lisada kuum piim, samal ajal segades (piima lisasin tunde järgi, kui liiga paksuks jäi, lisasin juurde ning kuumutasin uuesti keemiseni) ja maitsestada soola ning pipraga.

Ahjuvormi põhi määrida võiga, panna sinna õrn kiht kastet. Cannelloonid täita hakkliha-singitäidisega ja laduda üksteise kõrvale ahjuvormi. Peale asetada tomativiilud ning katta üleni kastmega, peale riivida juustu ning küpsetada 200kraadises ahjus 20-30min.

Advertisements

6. märts 2010 - Posted by | Hakkliha, Juust, Vormiroad

2 kommentaari »

  1. võiks siis mainida,et cannellonisid tuleb enne keeta ka,enne ahjuvormi laotamist.

    Kommentaar kirjutas Anonüümne | 26. juuli 2012 | Vasta

    • Tere. Cannelloone ei ole vaja keeta enne kui neid ahjuvormi lisatakse. Tulebki täita keetmata cannelloonid, nagu retseptid kirjas. Parimat Kokkamine

      Kommentaar kirjutas kokkamine | 27. juuli 2012 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: