Kokkamine

Hakklihatäidisega cannelloni

  • cannellonisi

Täidis:

  • õli
  • 1 sibul
  • 1 küüslauk
  • u. 200g keedusinki
  • 400g hakkliha
  • 2spl tomatipastat
  • soola
  • pipart

Kaste:

  • 50g võid
  • 2spl jahu
  • piima
  • soola
  • valget pipart
  • 2 tomatit
  • juustu

Täidise jaoks kuumutada õli pannil, praadida selles sibul ja küüslauk, lisada hakkliha. Praadimise lõpus lisada tomatipasta ja maitsestada. Hakklihasegu segada tükeldatud singiga.

Kastme jaoks sulatada potis või, lisada jahu, kuumutada kergelt ning lisada kuum piim, samal ajal segades (piima lisasin tunde järgi, kui liiga paksuks jäi, lisasin juurde ning kuumutasin uuesti keemiseni) ja maitsestada soola ning pipraga.

Ahjuvormi põhi määrida võiga, panna sinna õrn kiht kastet. Cannelloonid täita hakkliha-singitäidisega ja laduda üksteise kõrvale ahjuvormi. Peale asetada tomativiilud ning katta üleni kastmega, peale riivida juustu ning küpsetada 200kraadises ahjus 20-30min.

6. Mar 2010 - Posted by | Hakkliha, Juust, Vormiroad

2 kommentaari »

  1. võiks siis mainida,et cannellonisid tuleb enne keeta ka,enne ahjuvormi laotamist.

    kommentaar kirjutas Anonüümne | 26. Jul 2012 | Vasta

    • Tere. Cannelloone ei ole vaja keeta enne kui neid ahjuvormi lisatakse. Tulebki täita keetmata cannelloonid, nagu retseptid kirjas. Parimat Kokkamine

      kommentaar kirjutas kokkamine | 27. Jul 2012 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: