Hakklihatäidisega cannelloni
Täidis:
- õli
- 1 sibul
- 1 küüslauk
- u. 200g keedusinki
- 400g hakkliha
- 2spl tomatipastat
- soola
- pipart
Kaste:
- 50g võid
- 2spl jahu
- piima
- soola
- valget pipart
- 2 tomatit
- juustu
Täidise jaoks kuumutada õli pannil, praadida selles sibul ja küüslauk, lisada hakkliha. Praadimise lõpus lisada tomatipasta ja maitsestada. Hakklihasegu segada tükeldatud singiga.
Kastme jaoks sulatada potis või, lisada jahu, kuumutada kergelt ning lisada kuum piim, samal ajal segades (piima lisasin tunde järgi, kui liiga paksuks jäi, lisasin juurde ning kuumutasin uuesti keemiseni) ja maitsestada soola ning pipraga.
Ahjuvormi põhi määrida võiga, panna sinna õrn kiht kastet. Cannelloonid täita hakkliha-singitäidisega ja laduda üksteise kõrvale ahjuvormi. Peale asetada tomativiilud ning katta üleni kastmega, peale riivida juustu ning küpsetada 200kraadises ahjus 20-30min.
võiks siis mainida,et cannellonisid tuleb enne keeta ka,enne ahjuvormi laotamist.
Tere. Cannelloone ei ole vaja keeta enne kui neid ahjuvormi lisatakse. Tulebki täita keetmata cannelloonid, nagu retseptid kirjas. Parimat Kokkamine