Kokkamine

Kirsikook vaniljejäätisega

4 portsjoni

  • 0,5dl fariinisuhkrut
  • 3dl jahu
  • 100g võid
  • 3dl kirsse (külmutatud või värskeid)
  • vaniljejäätist

Kasutada nelja väikest kuumakindlat nõud või ühte suuremat.

Segada suhkur ja jahu pehme võiga, sega kuni tekib mure taigen. Puista 2/3 sellest võiga määritud vormide põhja. Jagada kirsid vormidesse (puistasin kirssidele ka veidi suhkrut) ja puistata ülejäänud muretaigen kirssidele. Küpsetada ahjus 170 kraadi juures u. 40min. Serveerida ahjusoojalt koos jäätisega.

Advertisements

6. märts 2010 - Posted by | Kirsid, Koogid, Magustoidud

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: