Kokkamine

Kirsikook vaniljejäätisega

4 portsjoni

  • 0,5dl fariinisuhkrut
  • 3dl jahu
  • 100g võid
  • 3dl kirsse (külmutatud või värskeid)
  • vaniljejäätist

Kasutada nelja väikest kuumakindlat nõud või ühte suuremat.

Segada suhkur ja jahu pehme võiga, sega kuni tekib mure taigen. Puista 2/3 sellest võiga määritud vormide põhja. Jagada kirsid vormidesse (puistasin kirssidele ka veidi suhkrut) ja puistata ülejäänud muretaigen kirssidele. Küpsetada ahjus 170 kraadi juures u. 40min. Serveerida ahjusoojalt koos jäätisega.

6. Mar 2010 - Posted by | Kirsid, Koogid, Magustoidud

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: