Kokkamine

Pehme piparkook

  • 7dl hapupiima
  • 7dl suhkrut
  • 3tl piparkoogi maitseainet (meira)
  • 2tl jahvatatud kaneeli
  • 1spl söögisoodat
  • 2dl pohlamoosi
  • 9dl jahu
  • 150g margariini

Kate, täidis:

  • 600g kohupiimapastat
  • 3,5dl tuhksuhkrut
  • piparkoogipuru ja kreeka pähkleid

Omavahel segada jahu, suhkur, maitseained ja sooda. Lisada moos, hapupiim ja sulatatud ning leigeks jahutatud margariin. Segada taigen ning valada küpsetusplaadile, küpsetada 200 kraadi juures u. 40min. Tõsta kook jahtuma. Mikserdada kohupiim suhkruga kohevaks. Lõigata kook kihiti pooleks, pool segu määrida koogile vahele ja poolega katta kook pealt ja külgedelt. Kaunistada piparkoogipuru ja kreeka pähklitega.

7 dl hapupiim
7 dl suhkur
3 tl Kaneel (jahvatatud)
3 tl jahvatatud nelk
1 sl söögisooda
2 dl hapu pohlamoos
9 dl jahu
150 g küpsetusmargariin
400 g *kohupiimapasta
3 dl tuhksuhkur
1.5 tl vanillsuhkur
peale kreeka pähklid, jõhvikad

27. Dec 2009 - Posted by | Kohupiim, Koogid, Piparkoogid

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: