Kokkamine

Pehme piparkook

  • 7dl hapupiima
  • 7dl suhkrut
  • 3tl piparkoogi maitseainet (meira)
  • 2tl jahvatatud kaneeli
  • 1spl söögisoodat
  • 2dl pohlamoosi
  • 9dl jahu
  • 150g margariini

Kate, täidis:

  • 600g kohupiimapastat
  • 3,5dl tuhksuhkrut
  • piparkoogipuru ja kreeka pähkleid

Omavahel segada jahu, suhkur, maitseained ja sooda. Lisada moos, hapupiim ja sulatatud ning leigeks jahutatud margariin. Segada taigen ning valada küpsetusplaadile, küpsetada 200 kraadi juures u. 40min. Tõsta kook jahtuma. Mikserdada kohupiim suhkruga kohevaks. Lõigata kook kihiti pooleks, pool segu määrida koogile vahele ja poolega katta kook pealt ja külgedelt. Kaunistada piparkoogipuru ja kreeka pähklitega.

7 dl hapupiim
7 dl suhkur
3 tl Kaneel (jahvatatud)
3 tl jahvatatud nelk
1 sl söögisooda
2 dl hapu pohlamoos
9 dl jahu
150 g küpsetusmargariin
400 g *kohupiimapasta
3 dl tuhksuhkur
1.5 tl vanillsuhkur
peale kreeka pähklid, jõhvikad
Advertisements

27. dets. 2009 - Posted by | Kohupiim, Koogid, Piparkoogid

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: