Kokkamine

Kasukas

  • u.500g heeringafileed
  • 6 keskmist kartulit
  • 6 muna
  • 2 sibulat
  • 2 peeti
  • 3-4 hapukurki
  • 500g hapukoort
  • 300g majoneesi
  • soola/pipart

Kartulid, munad ja peedid keeta. Kartul, hapukurk, heeringas ja sibul tükeldada väikesteks kuubikuteks. Munad ja peedid riivida. Hapukoor ja majonees segada ning maitsestada soola ja pipraga.

Kaussi laduda kõigepealt kõiki komponente pool osa: kõigepealt kartul, heeringas, sibul, hapukurk, peet, hapukoor-majonees ja muna. Siis uuesti kõiki kihte samamoodi, kõige peale jääb muna ning kaunistada maitserohelisega.

Enne serveerimist võiks olla paar tundi külmas.

2. Dec 2009 - Posted by | Kala, Salatid

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: