Kokkamine

Kasukas

  • u.500g heeringafileed
  • 6 keskmist kartulit
  • 6 muna
  • 2 sibulat
  • 2 peeti
  • 3-4 hapukurki
  • 500g hapukoort
  • 300g majoneesi
  • soola/pipart

Kartulid, munad ja peedid keeta. Kartul, hapukurk, heeringas ja sibul tükeldada väikesteks kuubikuteks. Munad ja peedid riivida. Hapukoor ja majonees segada ning maitsestada soola ja pipraga.

Kaussi laduda kõigepealt kõiki komponente pool osa: kõigepealt kartul, heeringas, sibul, hapukurk, peet, hapukoor-majonees ja muna. Siis uuesti kõiki kihte samamoodi, kõige peale jääb muna ning kaunistada maitserohelisega.

Enne serveerimist võiks olla paar tundi külmas.

2. dets. 2009 - Posted by | Kala, Salatid

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar