Kokkamine

Oa-singisalat

  • 2 purki punaseid konservube (400g)
  • 400g sinki
  • 1/2 sibulat
  • 4 tomatit
  • u. 250g hapukoort
  • u. 150g majoneesi
  • soola/pipart

Sink ja sibul tükeldada. Tomat lõigata sektoriteks ja lõigata seesmine (vesine) osa ära ja kasutada ainult välimist viljaliha ning tükeldada ka see. Oad kallata sõelale ja lasta jooksva vee alt läbi. Segada kõik komponendid kokku ning maitsestada.

2. Dec 2009 - Posted by | Oad/herned, Salatid, Sink/peekon/salaami

1 kommentaar »

  1. Good way of telling, and nice paragraph to obtain facts about my presentation subject matter, which i am going to present in academy.

    kommentaar kirjutas Petctraining.com | 13. Sep 2016 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: