Avokaado-kikerherne leivakate
Maitsev ja tervislik taimne leivakate.
- 1 purk kikerherneid
- 1 küps suurem avokaado
- 0,5 laimi mahl
- noaotsaga jahvatatud koriandrit
- soola
- pipart
- 3spl hakitud rohelist sibulat
Kikerherned nõrutada. Kikerhernestel võiks ka kestad eemaldada. See on üsna tülikas ja pikaajaline töö aga on oma tulemust väärt. Avokaado puhastada ja lisada koos kikerherneste ja laimimahlaga kaussi. Püreestada avokaado ja herned kahvliga, maitsestada soola, pipra ja koriandriga, viimasena lisada roheline sibul ja segada läbi. Serveerida sepikul, riisigaletil või miks mitte ka kasutada dipikastmena.
Kui kikerherneid puhastada ei viitsi võib kikerherned purustada saumikseriga ja lisada siis kahvliga purustatud avokaadole.
Kommentaare veel pole.
Lisa kommentaar