Kokkamine

Kõrvitsa pannkoogid

Kergelt vürtsikad kõrvitsa pannkoogid, maitsev vaheldus tavalisele pannkoogile.
  • 150g kõrvitsapüreed
  • 1 muna
  • 2dl jahu
  • 2dl keefiri
  • 0,75tl küpsetuspulbrit
  • 0,5tl soodat
  • 2spl suhkrut
  • 1/4tl soola
  • 1/4tl jahvatatud muskaatpähklit
  • 1/4tl riivitud ingverit
  • 3/4tl kaneeli
  • rasvainet praadimiseks

Kõrvitsapüree valmistamiseks keeta kõrvitsakuubikud väheses vees pehmeks, kurnata ja püreestada. Kasutada jahtunud püreed.

Munad lüüa suhkruga lahti, lisada keefir ja kõrvitsapüree. Lisada küpsetuspulbri ja soodaga segatud jagu ning maitseained. Võib taignasse ka veidi õli või sulatatud võid lisada, mina seda ei teinud. Lasta taignal veidi seista.

Praadida keskmisel kuumusel pannkoogid.

Serveerida näiteks meega.

2. Oct 2010 - Posted by | Kõrvits, Magustoidud, Pannkoogid

1 kommentaar »

  1. Tegin ka eile neid pannkooke. Sain kiita, isuga sõid nii suured kui väikesed ja väheks jäi. Aitän Liina.

    kommentaar kirjutas Anna A. | 4. Oct 2010 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: