Kokkamine

Ahjuliha köögiviljadega

  • 500g veiseliha (seljatükk)
  • 1kg kartulit
  • 3 porgandit
  • 2 sibulat
  • 3 küünt küüslauku
  • u. 1dl vett
  • õli
  • 2dl rõõska koort 35%
  • soola
  • pipart
  • basiilikut

Liha lõigata kuubikuteks, maitsestada soola ja pipraga. Kartulid ja porgandid poolitada, küüslauk tükeldada ja sibulad lõigata sektoriteks. Panna köögiviljad ja liha küpsetuskotti, kallata juurde vesi, veidi õli, soola ja pipart. Sulgeda küpsetuskott, teha peale paar väikest õhuauku ning küpsetada ahjus 175 kraadi juures 1h 20min. Lõigata kott pealt katki, lisada koor ning tükeldatud basiilik ning küpsetada veel 10-15min.

Väga mõnus ja lihtne lõunasöök.

Retsept nami-namist.

Advertisements

5. apr. 2010 - Posted by | Veiseliha

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: