Kokkamine

Ahjuliha köögiviljadega

  • 500g veiseliha (seljatükk)
  • 1kg kartulit
  • 3 porgandit
  • 2 sibulat
  • 3 küünt küüslauku
  • u. 1dl vett
  • õli
  • 2dl rõõska koort 35%
  • soola
  • pipart
  • basiilikut

Liha lõigata kuubikuteks, maitsestada soola ja pipraga. Kartulid ja porgandid poolitada, küüslauk tükeldada ja sibulad lõigata sektoriteks. Panna köögiviljad ja liha küpsetuskotti, kallata juurde vesi, veidi õli, soola ja pipart. Sulgeda küpsetuskott, teha peale paar väikest õhuauku ning küpsetada ahjus 175 kraadi juures 1h 20min. Lõigata kott pealt katki, lisada koor ning tükeldatud basiilik ning küpsetada veel 10-15min.

Väga mõnus ja lihtne lõunasöök.

Retsept nami-namist.

5. Apr 2010 - Posted by | Veiseliha

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: