Kokkamine

Paneeritud sealiha juustuga

  • Sealiha (nt. seakaelakarbonaadi)
  • Muna
  • Riivsaia
  • Piima
  • Juustuviile
  • Soola
  • Pipart

Sealiha lõigata viiludeks ja lihahaamriga anda lihale kuju. Lüüa munad lahti ja lisada veidi piima, maitsestada soola ja pipraga.  Asetada juustuviil lihale, kasta liha muna-piimasegusse ning seejärel kasta riivsaia sisse ja katta liha riivsaiaga. Praadida õlis kuldpruuniks.

7. Feb 2010 - Posted by | Juust, Sealiha

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: