Kokkamine

Paneeritud sealiha juustuga

  • Sealiha (nt. seakaelakarbonaadi)
  • Muna
  • Riivsaia
  • Piima
  • Juustuviile
  • Soola
  • Pipart

Sealiha lõigata viiludeks ja lihahaamriga anda lihale kuju. Lüüa munad lahti ja lisada veidi piima, maitsestada soola ja pipraga.  Asetada juustuviil lihale, kasta liha muna-piimasegusse ning seejärel kasta riivsaia sisse ja katta liha riivsaiaga. Praadida õlis kuldpruuniks.

Advertisements

7. veebr. 2010 - Posted by | Juust, Sealiha

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: