Valge šokolaadi toorjuustukook
- 200g digestive küpsiseid
- 70g võid
Kate:
- 400g toorjuustu
- 200g valget šokolaadi
- 2dl hapukoort (20%)
- 2 muna
- 1tl vaniljesuhkrut
Küpsised purustada ja segada sulavõiga. Asetada lahtikäiva koogivormi(24cm) põhja. Toorjuust segada hapukoorega, lisada munad ja vaniljesuhkur. Šokolaad sulatada vesivannil ning lisada pidevalt segades toorjuustu massi hulka. Segada korralikult läbi ning valada küpsetusvormi.
Küpsetada 160 kraadises ahjus 50min, lülitada ahi välja ning lasta koogil ahjus jahtuda. Hoida külmkappis järgmise päevani(kook on parim järgmisel/ülejärgmisel päeval). Serveerida maasika või vaarika toormoosiga.
Millist šokolaadi Te kasutasite(mis firma oma siis).
Kasutasin Kalevi valget šokolaadi.
huisnim