Kokkamine

Valge šokolaadi toorjuustukook

Põhi:

  • 200g digestive küpsiseid
  • 70g võid

Kate:

  • 400g toorjuustu
  • 200g valget šokolaadi
  • 2dl hapukoort (20%)
  • 2 muna
  • 1tl vaniljesuhkrut

Küpsised purustada ja segada sulavõiga. Asetada lahtikäiva koogivormi(24cm) põhja. Toorjuust segada hapukoorega, lisada munad ja vaniljesuhkur. Šokolaad sulatada vesivannil ning lisada pidevalt segades toorjuustu massi hulka. Segada korralikult läbi ning valada küpsetusvormi.

Küpsetada 160 kraadises ahjus 50min, lülitada ahi välja ning lasta koogil ahjus jahtuda. Hoida külmkappis järgmise päevani(kook on parim järgmisel/ülejärgmisel päeval). Serveerida maasika või vaarika toormoosiga.

Advertisements

5. jaan. 2010 - Posted by | Koogid, Toorjuust

3 kommentaari »

  1. Millist šokolaadi Te kasutasite(mis firma oma siis).

    Kommentaar kirjutas Kiki | 5. jaan. 2010 | Vasta

    • Kasutasin Kalevi valget šokolaadi.

      Kommentaar kirjutas kokkamine | 6. jaan. 2010 | Vasta

  2. huisnim

    Kommentaar kirjutas kjtet | 30. dets. 2011 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: