Kokkamine

Valge šokolaadi toorjuustukook

Põhi:

  • 200g digestive küpsiseid
  • 70g võid

Kate:

  • 400g toorjuustu
  • 200g valget šokolaadi
  • 2dl hapukoort (20%)
  • 2 muna
  • 1tl vaniljesuhkrut

Küpsised purustada ja segada sulavõiga. Asetada lahtikäiva koogivormi(24cm) põhja. Toorjuust segada hapukoorega, lisada munad ja vaniljesuhkur. Šokolaad sulatada vesivannil ning lisada pidevalt segades toorjuustu massi hulka. Segada korralikult läbi ning valada küpsetusvormi.

Küpsetada 160 kraadises ahjus 50min, lülitada ahi välja ning lasta koogil ahjus jahtuda. Hoida külmkappis järgmise päevani(kook on parim järgmisel/ülejärgmisel päeval). Serveerida maasika või vaarika toormoosiga.

5. Jan 2010 - Posted by | Koogid, Toorjuust

3 kommentaari »

  1. Millist šokolaadi Te kasutasite(mis firma oma siis).

    kommentaar kirjutas Kiki | 5. Jan 2010 | Vasta

    • Kasutasin Kalevi valget šokolaadi.

      kommentaar kirjutas kokkamine | 6. Jan 2010 | Vasta

  2. huisnim

    kommentaar kirjutas kjtet | 30. Dec 2011 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: