Kokkamine

Burgundia pada

u. 6 portsu

  • 1kg veiseliha
  • õli
  • 5 šalottsibulat
  • 3 porgandit
  • 3 küüslauguküünt
  • 3spl tomatipastat
  • 3spl jahu
  • 0,5 pudelit punast veini (burgundia)
  • 2 lehte loorberi
  • 1 puljongikuubik+ 0,3l vett
  • soola, pipart

Lihal eemaldada kelmed, lõigata kuubikuteks. Sibul ja porgand puhastada ja lõigata väiksemaks. Panna liha pannile praadima, lisada sibul,küüslauk ja porgand. Lisada juurde tomatipasta ja kuumutada, siis lisada jahu ja loorberilehed, segada läbi ning kallata üle veini ja puljongiga. Hautada u. 40-50min, kuni liha on pehme. Maitsestada soola ja pipraga. Serveerida riisiga.

10. Jan 2010 - Posted by | Hautised, Veiseliha

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: