Kokkamine

Burgundia pada

u. 6 portsu

  • 1kg veiseliha
  • õli
  • 5 šalottsibulat
  • 3 porgandit
  • 3 küüslauguküünt
  • 3spl tomatipastat
  • 3spl jahu
  • 0,5 pudelit punast veini (burgundia)
  • 2 lehte loorberi
  • 1 puljongikuubik+ 0,3l vett
  • soola, pipart

Lihal eemaldada kelmed, lõigata kuubikuteks. Sibul ja porgand puhastada ja lõigata väiksemaks. Panna liha pannile praadima, lisada sibul,küüslauk ja porgand. Lisada juurde tomatipasta ja kuumutada, siis lisada jahu ja loorberilehed, segada läbi ning kallata üle veini ja puljongiga. Hautada u. 40-50min, kuni liha on pehme. Maitsestada soola ja pipraga. Serveerida riisiga.

Advertisements

10. jaan. 2010 - Posted by | Hautised, Veiseliha

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: