Kokkamine

Võileivatort suitsukalaga

  • 1 röstisai (3 kihti: 2 viilu x 2,5 viilu)
  • u. 200g suitsukala
  • 50-100g porrut
  • 4 keedetud muna
  • u. 250g hapukoort
  • u. 250g majoneesi
  • soola ja sidrunipipart
  • 200g merevaiku
  • u. 100g hapukoort
  • immutamiseks veidi kalapuljongit (tegin kuubikust)
  • kaunistamiseks: vutimuna, kurki, tomatit, porrut vms

Puhastada ja tükeldada kala(kasutasin skumbriat), tükeldada porru ja riivida keedetud munad. Segada kala, porru, muna, majonees ja haukoor kokku. Maitsestada soola ja sidrunipipraga. Lõigata saiaviiludel koorik ära, immutada 1tl puljongiga ühte saiaviilu. Laduda kihiti, esimese kihi vahele panna pool täidist ja teise kihi vahele teine pool täidist. Kõige peale ja külgedele panna merevaigu ja hapukooresegu. Lasta külmkapis mõni tund seista ja kaunistada lõplikult ning serveerida.

3. Jan 2010 - Posted by | Kala, Võileivad / võileivatordid / lavaššid / burgerid

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: