Kokkamine

Võileivatort suitsukalaga

  • 1 röstisai (3 kihti: 2 viilu x 2,5 viilu)
  • u. 200g suitsukala
  • 50-100g porrut
  • 4 keedetud muna
  • u. 250g hapukoort
  • u. 250g majoneesi
  • soola ja sidrunipipart
  • 200g merevaiku
  • u. 100g hapukoort
  • immutamiseks veidi kalapuljongit (tegin kuubikust)
  • kaunistamiseks: vutimuna, kurki, tomatit, porrut vms

Puhastada ja tükeldada kala(kasutasin skumbriat), tükeldada porru ja riivida keedetud munad. Segada kala, porru, muna, majonees ja haukoor kokku. Maitsestada soola ja sidrunipipraga. Lõigata saiaviiludel koorik ära, immutada 1tl puljongiga ühte saiaviilu. Laduda kihiti, esimese kihi vahele panna pool täidist ja teise kihi vahele teine pool täidist. Kõige peale ja külgedele panna merevaigu ja hapukooresegu. Lasta külmkapis mõni tund seista ja kaunistada lõplikult ning serveerida.

Advertisements

3. jaan. 2010 - Posted by | Kala, Võileivad / võileivatordid / lavaššid / burgerid

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: