Kokkamine

Maksapasteet

  • 1kg maksa (soovitatavalt veisemaksa)DSC_0012
  • 500g läbikasvanud sealiha
  • 2 sibulat
  • 2 porgandit
  • 4-5 loorberilehte
  • 200g võid
  • Sool, pipar
  • veidi bärndit

DSC_0021Pruunistada pannil maksa- ja lihakuubikut, lisada sibul ja porgand ning pruunistada nii kaua kui võimalik. Kui hakkab juba kõrbema lisada vesi (nii et oleks kenasti kaetud), hautada tasasel tulel u. 1-1,5h (kuni liha ja maks on pehmed). Poole hautamise pealt lisada maitseained ja loorberilehed.

Mina purustasin köögikombainiga. Purustamise käigus lisasin brändi ja sulatatud või.

Segu võib ka lasta 2-3 korda läbi hakklihamasina ja siis miksriga veel vahustada.

Väga hea pasteet sai🙂.

25. Oct 2009 - Posted by | Sealiha

1 kommentaar »

  1. Mina tegin põdramaksast. Kõrvale tuleb tingimata süüa soolakurki!

    kommentaar kirjutas casas de madera | 7. Nov 2009 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: