Kokkamine

Maksapasteet

  • 1kg maksa (soovitatavalt veisemaksa)DSC_0012
  • 500g läbikasvanud sealiha
  • 2 sibulat
  • 2 porgandit
  • 4-5 loorberilehte
  • 200g võid
  • Sool, pipar
  • veidi bärndit

DSC_0021Pruunistada pannil maksa- ja lihakuubikut, lisada sibul ja porgand ning pruunistada nii kaua kui võimalik. Kui hakkab juba kõrbema lisada vesi (nii et oleks kenasti kaetud), hautada tasasel tulel u. 1-1,5h (kuni liha ja maks on pehmed). Poole hautamise pealt lisada maitseained ja loorberilehed.

Mina purustasin köögikombainiga. Purustamise käigus lisasin brändi ja sulatatud või.

Segu võib ka lasta 2-3 korda läbi hakklihamasina ja siis miksriga veel vahustada.

Väga hea pasteet sai :).

Advertisements

25. okt. 2009 - Posted by | Sealiha

1 kommentaar »

  1. Mina tegin põdramaksast. Kõrvale tuleb tingimata süüa soolakurki!

    Kommentaar kirjutas casas de madera | 7. nov. 2009 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: