Kokkamine

Koore-singipasta

Minu arvates üks parimaid pastasid🙂. DSC_0013

2-3 portsu

  • 270g penne pastat (kaal keetmata)
  • 100g Serrano sinki (toorsink)
  • 35g parmesani juustu
  • 200g koort (kasutasin kohvikoort, võib ka vahukoort)
  • sool, pipar, sidrunimahla, puljongipulbrit (nt natuke seenepuljongit)

DSC_0023Penned keeta soolaga maitsestatud vees al dente (veidi krõmpsud u. 5-7min keeta), kurnata sõelal ja loputada külma vee all. Potti panna koor ja maitseained, lisada ka veidi vett. Koor peaks olema suhteliselt maitsekas, nii et soolane-piprane-hapu oleks tunda. Siis lisada tükeldatud serrano sink, kuumutada veidi ning lisada penned. Hautada kuni enamus koort on kadunud(vajadusel veel maitsestada, arvestada et parmesan annab ka soolasust juurde) ning siis lisada 2/3 riivitud parmesanist, segada läbi ning võtta tulelt ja serveerida kohe. Peale puistata ülejäänud parmesani juust.

18. Sep 2009 - Posted by | Juust, Pastad, Sink/peekon/salaami

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: