Kokkamine

Koore-singipasta

Minu arvates üks parimaid pastasid :). DSC_0013

2-3 portsu

  • 270g penne pastat (kaal keetmata)
  • 100g Serrano sinki (toorsink)
  • 35g parmesani juustu
  • 200g koort (kasutasin kohvikoort, võib ka vahukoort)
  • sool, pipar, sidrunimahla, puljongipulbrit (nt natuke seenepuljongit)

DSC_0023Penned keeta soolaga maitsestatud vees al dente (veidi krõmpsud u. 5-7min keeta), kurnata sõelal ja loputada külma vee all. Potti panna koor ja maitseained, lisada ka veidi vett. Koor peaks olema suhteliselt maitsekas, nii et soolane-piprane-hapu oleks tunda. Siis lisada tükeldatud serrano sink, kuumutada veidi ning lisada penned. Hautada kuni enamus koort on kadunud(vajadusel veel maitsestada, arvestada et parmesan annab ka soolasust juurde) ning siis lisada 2/3 riivitud parmesanist, segada läbi ning võtta tulelt ja serveerida kohe. Peale puistata ülejäänud parmesani juust.

Advertisements

18. sept. 2009 - Posted by | Juust, Pastad, Sink/peekon/salaami

1 kommentaar »

  1. Good article. I’m dealing with some of these issues as well..

    Kommentaar kirjutas free webmail | 18. dets. 2016 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: