Kokkamine

Lõhepasta

2-3 portsu

  • 250g penne pastat (kaal keetmata kujul)DSC_0007
  • 200g kohvikoort (võib kasutada ka vahukoort)
  • 150-200g lõhe
  • 40g parmesani juustu
  • soola, pipart, sidrunimahla, kalapuljongipulber (fond)

Penned keeta soolaga maitsestatud vees al dente (5-7min, et veidi krõmps jääks), kurnata sõelal ja pesta läbi külma veega. Poti põhja valada koor ja veidike vett ning maitsestada see soola, pipra, sidrunimahla ja kalapuljongipulbriga (või kalafondiga). Koor peaks olema mõnusalt maitsekas. Lisada kalakuubikud ja penne pasta, hautada kuni enamus koort on kadunud (vajadusel maitsestada veel), 2/3 riivitud parmesanist segada pasta sisse ja võtta tulelt. Serveerida kohe koos järelejäänud 1/3 riivitud parmesaniga.

DSC_0020

19. Sep 2009 - Posted by | Juust, Kala, Pastad

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: