Kokkamine

Lõhepasta

2-3 portsu

  • 250g penne pastat (kaal keetmata kujul)DSC_0007
  • 200g kohvikoort (võib kasutada ka vahukoort)
  • 150-200g lõhe
  • 40g parmesani juustu
  • soola, pipart, sidrunimahla, kalapuljongipulber (fond)

Penned keeta soolaga maitsestatud vees al dente (5-7min, et veidi krõmps jääks), kurnata sõelal ja pesta läbi külma veega. Poti põhja valada koor ja veidike vett ning maitsestada see soola, pipra, sidrunimahla ja kalapuljongipulbriga (või kalafondiga). Koor peaks olema mõnusalt maitsekas. Lisada kalakuubikud ja penne pasta, hautada kuni enamus koort on kadunud (vajadusel maitsestada veel), 2/3 riivitud parmesanist segada pasta sisse ja võtta tulelt. Serveerida kohe koos järelejäänud 1/3 riivitud parmesaniga.

DSC_0020

Advertisements

19. sept. 2009 - Posted by | Juust, Kala, Pastad

1 kommentaar »

  1. I do trust all of the ideas you’ve introduced in your post. They’re very convincing and can definitely work. Still, the posts are very brief for starters. May just you please lengthen them a little from next time? Thanks for the post.

    Kommentaar kirjutas dglzuwjlqh@gmail.com | 8. okt. 2017 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: