Kokkamine

Küüslaugukaste

  • 200g majoneesi (jogurtimajonees)DSC_0058
  • 300g hapukoort
  • 2 küünt küüslauku
  • aroomisoola (soola)
  • pipart

Segada kokku hapukoor ja majonees (kasutasin jogurtimajoneesi, see on mahedam), sinna sisse lisada peeneks hakitud või purustatud küüslauk ja maitseained. Võib ka lisada riivjuustu. Sobib dipikastmeks.

Advertisements

15. sept. 2009 - Posted by | Külmad kastmed

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: