Kokkamine

Küüslaugukaste

  • 200g majoneesi (jogurtimajonees)DSC_0058
  • 300g hapukoort
  • 2 küünt küüslauku
  • aroomisoola (soola)
  • pipart

Segada kokku hapukoor ja majonees (kasutasin jogurtimajoneesi, see on mahedam), sinna sisse lisada peeneks hakitud või purustatud küüslauk ja maitseained. Võib ka lisada riivjuustu. Sobib dipikastmeks.

Advertisements

15. sept. 2009 - Posted by | Külmad kastmed

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: