Kokkamine

Paneeritud heik

  • 600g heigifileedDSC_0002
  • jahu
  • 1 muna
  • piima
  • riivsaia
  • 1tl kalamaitseainet
  • soola
  • õli

Liha lõigata tükkideks. Taldrikule panna jahu ja sool segamini, teise taldrikule lüüa lahti muna ning lisada sellele veidi piima ning kalamaitseainet(võib ka veidi sidrunit panna), viimasele taldrikule lisada riivsai. Kõigepealt kasta kala jahu sisse, siis munapiimasegusse ning siis riivsaia sisse ning asetada kala kuumale pannile. Praadida mõlemalt poolt kuldpruuniks ning asetada veel 200kraadisesse ahju u. 15min. Serveerida keedukartuli ja valge kastmega (nt. tillikaste)

Advertisements

25. aug. 2009 - Posted by | Kala

1 kommentaar »

  1. […] nisujahus, munapiimasegus ja riivsaias (nt. Paneeritud heik) […]

    Pingback-viide kirjutas Paneerimine « Kokkamine | 12. sept. 2009 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: