Kokkamine

Paneeritud heik

  • 600g heigifileedDSC_0002
  • jahu
  • 1 muna
  • piima
  • riivsaia
  • 1tl kalamaitseainet
  • soola
  • õli

Liha lõigata tükkideks. Taldrikule panna jahu ja sool segamini, teise taldrikule lüüa lahti muna ning lisada sellele veidi piima ning kalamaitseainet(võib ka veidi sidrunit panna), viimasele taldrikule lisada riivsai. Kõigepealt kasta kala jahu sisse, siis munapiimasegusse ning siis riivsaia sisse ning asetada kala kuumale pannile. Praadida mõlemalt poolt kuldpruuniks ning asetada veel 200kraadisesse ahju u. 15min. Serveerida keedukartuli ja valge kastmega (nt. tillikaste)

25. Aug 2009 - Posted by | Kala

1 kommentaar »

  1. […] nisujahus, munapiimasegus ja riivsaias (nt. Paneeritud heik) […]

    Pingback-viide kirjutas Paneerimine « Kokkamine | 12. Sep 2009 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: