Kokkamine

Kanasupp

Suur potitäisDSC_0078

  • 4 kanakoiba
  • 250g kartulit
  • 300g porgandit
  • 70g sibulat
  • 2 küüslauguküünt
  • 1 puljongikuubik
  • 1 purk tomatikonservi (tomat omasmahlas, nt selveri köök)
  • sool, pipar, chillipulber

1,5 l vett panna keema, keevasse vette lisada puljongikuubik ja kanakoivad, lisada veidi pipart. Keeta u.20min. Kanakoivad võtta veest välja, ning lasta veidi jahtuda. Vette lisada tükeldatud ja eelnevalt veidi praetud porgand, sibul ja küüslauk, keeta veidi ja siis lisada tükeldatud kartulikuubikud. Konservtomat lõigata tükkideks ja lisada koos vedelikuga supile. Viimasena lisada kondilt eemdaldatud ja tükeldatud kanaliha. Keeta veidi ning maitsestada chilli, soola ja pipraga.

17. Aug 2009 - Posted by | Kana, Supid

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: