Kanasupp
Suur potitäis
- 4 kanakoiba
- 250g kartulit
- 300g porgandit
- 70g sibulat
- 2 küüslauguküünt
- 1 puljongikuubik
- 1 purk tomatikonservi (tomat omasmahlas, nt selveri köök)
- sool, pipar, chillipulber
1,5 l vett panna keema, keevasse vette lisada puljongikuubik ja kanakoivad, lisada veidi pipart. Keeta u.20min. Kanakoivad võtta veest välja, ning lasta veidi jahtuda. Vette lisada tükeldatud ja eelnevalt veidi praetud porgand, sibul ja küüslauk, keeta veidi ja siis lisada tükeldatud kartulikuubikud. Konservtomat lõigata tükkideks ja lisada koos vedelikuga supile. Viimasena lisada kondilt eemdaldatud ja tükeldatud kanaliha. Keeta veidi ning maitsestada chilli, soola ja pipraga.
Kommentaare veel pole.
Lisa kommentaar