Kokkamine

Kana-riisipada

5 portsjonit

  • 240g riisi (pikateraline või risotoriis (kaal keetmata kujul))DSC_0187
  • 400g kanafileed
  • 250g porgandit (u. kaks porgandit)
  • 50g sibulat
  • 2 küüslauguküünt
  • 3-4spl tomatipastat
  • õli
  • soola
  • pipart
  • kanamaitseainet

DSC_0179Tükeldada riis, sibul, küüslauk ja kanafilee kuubikuteks. Panna pott tulele, õli poti põhja ning praadida riisi potis mõõdukal kuumusel kuni riis muutub klaasjaks, lisada porgand, sibul ja küüslauk ning praadida veel veidi. Teha kuuma veega puljong ning lisada seda riisile ja köögiviljadele vähehaaval, niiviisi et köögiviljad oleks koguaeg puljongiga kaetud. Praadida pannil kanafilee kuldpruuniks, praadimise lõpus lisada tomatipasta ning maitseained, liha lisada potti. Hautada kuni porgand ja riis on pehmed. Maitsestada.

24. sept. 2009 - Posted by | Kana, Riis

2 kommentaari »

  1. That is very fascinating, You’re an excessively skilled blogger.
    I have joined your rss feed and look ahead to searching
    for more of your magnificent post. Additionally,
    I’ve shared your website in my social networks

    Kommentaar kirjutas rao vat mien phi | 3. juuni 2015 | Vasta

  2. Amazing! Its in fact awesome paragraph, I have gott much clear idea regarding from this piece of writing.

    Kommentaar kirjutas Evie | 10. aug. 2016 | Vasta


Lisa kommentaar