Ürdikartulid küüslauguga
Kui kartulid siis ahjukartulid. Väga vähe söön ma keedetud kartuleid, kartulipuder meeldib ka kruupidega. Aga mõnusalt maitsestatud ahjukartulid on ikka üle kõige. Meeldib kasutada ka aegajalt Meira küüslaugu maitseainesegu kartulitele.
- kooritud kartuleid
- peotäis ürte
- purustatud küüslauku
- soola
- pipart
- kartulimaitseainet, seda klassikalist (mulle nii maitseb see)
- õli
Segada kokku, maitsestada oma soovide kohaselt. Ma panen tavaliselt ikka päris palju küüslauku. Küpsetada 200 kraadises ahjus ca 30-60min, olenevalt kartuli tükkide suurusest.
Hi, i believe that i noticed you visited my blog so i got here to go back the desire?.I’m attempting to
in finding things to improve my site!I assume its adequate to make use of some of your ideas!!