Kokkamine

Ürdikartulid küüslauguga

Ahjukartul

Kui kartulid siis ahjukartulid. Väga vähe söön ma keedetud kartuleid, kartulipuder meeldib ka kruupidega. Aga mõnusalt maitsestatud  ahjukartulid on ikka üle kõige. Meeldib kasutada ka aegajalt Meira küüslaugu maitseainesegu kartulitele.

  • kooritud kartuleid
  • peotäis ürte
  • purustatud küüslauku
  • soola
  • pipart
  • kartulimaitseainet, seda klassikalist (mulle nii maitseb see)
  • õli

Segada kokku, maitsestada oma soovide kohaselt. Ma panen tavaliselt ikka päris palju küüslauku. Küpsetada 200 kraadises ahjus ca 30-60min, olenevalt kartuli tükkide suurusest.

3. Mar 2013 - Posted by | Kartul, Taimetoit

1 kommentaar »

  1. Hi, i believe that i noticed you visited my blog so i got here to go back the desire?.I’m attempting to
    in finding things to improve my site!I assume its adequate to make use of some of your ideas!!

    kommentaar kirjutas r iphone 3 | 7. Dec 2015 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: