Kikerherned köögiviljadega
Tõeliselt hea toit!
- 3dl kikerherneid
- 2 sibulat
- 3-4 küüslauguküünt
- 2 porgandit
- 3spl tomatipastat
- 1 paprika
- 1 suvikõrvits
- 2 tomatit
- peotäis hakitud peterselli
- 3-4 suurt peotäis mõned korrad läbi hakitud spinatit
- soola
- pipart
Kikerherneid leotada ca 12h rohkes vees. Sibulad ja küüslauk praadida potipõhjas, lisada tomatipasta, porgand ning praadida veel veidi. Kallata peale klaasitäis vett ja lisada leotatud kikerherned. Lasta haududa, lisada mõne aja pärast paprika ja suvikõrvits, veidi hiljem tomatid. Kui kikerherned on pehmed maitsestada soola ja pipraga. Spinat lisada koos peterselliga täiesti lõpus, peale seda pole mõtet enam hautada.
Kikerherneid võib enne ka keeta aga minu arvates piisab täiesti hautamisest, mulle ei meeldigi kui nad väga pehmed on.
Just desire to say your article is as surprising. The clearness
in your post is simply excellent and i can assume you’re an expert
on this subject. Fine with your permission allow me to grab your
feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the gratifying work.