Kokkamine

Kikerherned köögiviljadega

DSC_0041.NEF - Copy

Tõeliselt hea toit!

  • 3dl kikerherneid
  • 2 sibulat
  • 3-4 küüslauguküünt
  • 2 porgandit
  • 3spl tomatipastat
  • 1 paprika
  • 1 suvikõrvits
  • 2 tomatit
  • peotäis hakitud peterselli
  • 3-4 suurt peotäis mõned korrad läbi hakitud spinatit
  • soola
  • pipart

DSC_0036.NEF - CopyKikerherneid leotada ca 12h rohkes vees. Sibulad ja küüslauk praadida potipõhjas, lisada tomatipasta, porgand ning praadida veel veidi.  Kallata peale klaasitäis vett ja lisada leotatud kikerherned. Lasta haududa, lisada mõne aja pärast paprika ja suvikõrvits, veidi hiljem tomatid. Kui kikerherned on pehmed maitsestada soola ja pipraga. Spinat lisada koos peterselliga täiesti lõpus, peale seda pole mõtet enam hautada.

Kikerherneid võib enne ka keeta aga minu arvates piisab täiesti hautamisest, mulle ei meeldigi kui nad väga pehmed on.

Advertisements

27. veebr. 2013 - Posted by | Hautised, Kaunviljad, Oad/herned, Spinat, Suvikõrvits/kabatšokk, Taimetoit

1 kommentaar »

  1. Just desire to say your article is as surprising. The clearness
    in your post is simply excellent and i can assume you’re an expert
    on this subject. Fine with your permission allow me to grab your
    feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the gratifying work.

    kommentaar kirjutas pitney boews | 2. märts 2017 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: