Kokkamine

Puuviljakeeks šokolaadiga

Nagu näha siis blogi on jäänud väga unarusse. Muide, seda keeksi ma sõin jõulude ajal ja väga maitsev oli. Vahepeal polegi eriti midagi erilist teinud ja kui ka vahel juhtub siis blogimiseks aega enam ei jää. Üritan seda viga ikka parandada ja ehk kui kiirem aega saab mõõda saab ka mahti köögis rohkem aega veeta. Kui nüüd aus olla siis mul pole hetkel köökigi, kuu aja pärast juba uues köögis on kindlasti palju meeldivam kokata.

  • 2dl sojajogurtitNew folder (6)
  • 1,5dl vett
  • 1dl õli
  • 1tl õunaäädikat
  • 4dl jahu
  • 1tl vanillisuhkrut
  • 1tl küpsetuspulbrit
  • 0,5tl soodat
  • 1,5dl suhkrut
  • 15 mandlit
  • 15 datlit
  • 15 aprikoosi
  • 2dl rosinaid
  • 100g šokolaadi

Segada omavahel kokku sojajogurt, vesi, õunaäädikas ja õli. Lisada vedelatele ainetele eelnevalt segatud jahu, vanillisuhkur, küpsetuspulber, sooda ja suhkur. Mandlid, datlid ja aprikoosid lõigata väiksemateks ja lisada koos rosinate ja tükeldatud šokolaaddiga taignasse. Küpsetada keeksivormis kuskil 1h 200 kraadi juures.

11. Feb 2013 - Posted by | Datlid, Keeksid, Šokolaad

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: