Pitsa korvikesed
Põhi:
- 3dl jahu
- 0,5dl riisijahu
- 75g margariini/võid
- 1tl suhkrut
- 0,5tl soola
- 2-4 spl külma vett
Sisu:
- purustatud tomateid
- 1 pk taimseid viinereid
- 0,5 sibulat
- 100-200g riivitud juustu
Segada kokku jahud, suhkur, sool ja väikesteks tükkideks lõigatud margariin. Segada taigen purutaoliseks. Lisada sõtkudes lusikatäis haaval niipalju vett, et taigen muutuks ilusaks palliks. Asetada tunnikeseks külmikusse.
Rullida taigen õhukeseks (3-4mm), lõigata ruudukujulised tükid. Suuremad kui muffinivorm. Arvestama peab ka, et küljed oleksid veidi kaetud. Asetada taigen määritud muffinivormi, suruda taigen alt nurkadesse.
Taignaruutudele asetada kõigepealt lusikatäis purustatud tomateid, seejärel 4-6 viineri viilu, veidi haiktud sibulat ja peale riivitud juust.
Küpsetada korvikesi 200 kraadises ahjus ca 20 minutit.
Kommentaare veel pole.
Lisa kommentaar