Kokkamine

Pitsa korvikesed

Pitsa

Põhi:

  • 3dl jahu
  • 0,5dl riisijahu
  • 75g margariini/võid
  • 1tl suhkrut
  • 0,5tl soola
  • 2-4 spl külma vett

Sisu:

  • purustatud tomateid
  • 1 pk taimseid viinereid
  • 0,5 sibulat
  • 100-200g riivitud juustu

Segada kokku jahud, suhkur, sool ja väikesteks tükkideks lõigatud margariin. Segada taigen purutaoliseks. Lisada sõtkudes lusikatäis haaval niipalju vett, et taigen muutuks ilusaks palliks. Asetada tunnikeseks külmikusse.

Rullida taigen õhukeseks (3-4mm), lõigata ruudukujulised tükid. Suuremad kui muffinivorm. Arvestama peab ka, et küljed oleksid veidi kaetud. Asetada taigen määritud muffinivormi, suruda taigen alt nurkadesse.

Taignaruutudele asetada kõigepealt lusikatäis purustatud tomateid, seejärel 4-6 viineri viilu, veidi haiktud sibulat ja peale riivitud juust.

Küpsetada korvikesi 200 kraadises ahjus ca 20 minutit.

17. Dec 2012 - Posted by | Pitsad/soolased küpsetised, Taignad

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: