Kokkamine

Pitsa korvikesed

Pitsa

Põhi:

  • 3dl jahu
  • 0,5dl riisijahu
  • 75g margariini/võid
  • 1tl suhkrut
  • 0,5tl soola
  • 2-4 spl külma vett

Sisu:

  • purustatud tomateid
  • 1 pk taimseid viinereid
  • 0,5 sibulat
  • 100-200g riivitud juustu

Segada kokku jahud, suhkur, sool ja väikesteks tükkideks lõigatud margariin. Segada taigen purutaoliseks. Lisada sõtkudes lusikatäis haaval niipalju vett, et taigen muutuks ilusaks palliks. Asetada tunnikeseks külmikusse.

Rullida taigen õhukeseks (3-4mm), lõigata ruudukujulised tükid. Suuremad kui muffinivorm. Arvestama peab ka, et küljed oleksid veidi kaetud. Asetada taigen määritud muffinivormi, suruda taigen alt nurkadesse.

Taignaruutudele asetada kõigepealt lusikatäis purustatud tomateid, seejärel 4-6 viineri viilu, veidi haiktud sibulat ja peale riivitud juust.

Küpsetada korvikesi 200 kraadises ahjus ca 20 minutit.

17. dets. 2012 - Posted by | Pitsad/soolased küpsetised, Taignad

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: