Kokkamine

Kikerhernesupp läätsedega

Sellest kogusest saab umbes 6-8 portsjonit, olenevalt kui paks teha.

  • 2dl kikerherneid, leotada vähemalt 8h
  • 1dl odrakruupi, leotada vähemalt 6h
  • 1dl punaseid läätsi, leotada vähemalt 6h
  • 1 suur sibul
  • 2 küüslauguküünt
  • 2 porgandit
  • 2 väiksemat varsselleri vart
  • 2 tomatit
  • 2spl puljongipulbrit
  • 2 loorberilehte
  • soola
  • pipart
  • maitserohelist

Panin kõik asjad koos likku varahommikul, supi tegin õhtul. Sibul ja küüslauk hakkida ning praadida kergelt potipõhjas, lisada hakitud porgand ja varsseller, kuumutada veidi ja kallata peale vesi. Ajada vesi keema, lisada puljongipulber, loorberilehed ja kikerherned ning kruubid, keeta tasasel kuumusel kuni kikerherned on peaaegu pehmed, lisada läätsed ja keeta lõplikult valmis. Maitsestada soola ja pipra ning maitserohelisega.

Retsept: http://www.roxanashomebaking.com/chickpeas-soup-vegan-2/

29. Aug 2012 - Posted by | Kaunviljad, Oad/herned, Supid, Taimetoit

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: