Kokkamine

Koorepasta paprika ja tomatiga

Pasta on selline hea asi, sinna võib üldjuhul panna igasuguseid köögivilju ja alati tuleb hea. Tavaliselt ma teengi sellest mis külmkapis hetkel leidub. Paprika on mu lemmik ja seda leidub alati mu külmikus ning pea alati mu pastades. Mida aeg edasi seda vähem ma olen hakanud köögivilju praadima/küpsetama, et nad jääks sellised parajalt krõmpsud pastas.

See pasta on tõesti nii hea, nagu päris. Kui ma piimatoodetest otsustasin loobuda siis ma olin väga kurb, et koorepastad jäävad mu menüüst välja. Aga õnneks sojakoorega tuleb sama hea ja pärmihelbed annavad veidi juustust mekki ka juurde. Tõeliselt hea kõhutäis.

Sellest kogusest jagub umbes kolmele inimesele. 

  • 300g makarone
  • 1 sibul
  • 2 küüslauguküünt
  • 1 porgand
  • 1 paprika
  • peotäis päikesekuivatatud tomateid
  • 1 tomat
  • 200ml sojakoort (kasutasin alpro sojakoort)
  • soola
  • pipart
  • 2-3spl pärmihelbeid

 

Makaronid keeta soolaga maitsestatud vees. Sibulad ja küüslaugud praadida koos porgandiga pannil, lisada päikesekuivatatud tomatid, paprikakuubikud, tomatikuubikud ja praadida kergelt, lisada sojakoor, maitseained ja makaronid. Viimasena lisada pärmihelbed, segada läbi ja serveerida.

 

 

 

Advertisements

17. aug. 2012 - Posted by | Pastad, Päikesekuivatatud tomat, Taignad

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: