Kokkamine

Kukeseenepasta

  • 250g makarone
  • 1 sibul
  • 2 küüslauguküünt
  • 150g kukeseeni
  • 200ml kohvikoort
  • peotäis päikesekuivatatud tomateid
  • 100g juustu (nt Saida küüslaugu-tilli)
  • soola
  • pipart
  • sidrunimahla

 

Makaronid keeta soolaga maitsestatud vees pehmeks. Sibul, küüslauk ja kukeseened praadida pannil, lisada kohvikoor ja päikesekuivatatud tomati tükid. Lasta koorel veidi kokku keeda ja lisada makaronid ning riivitud juust. Kuumutada läbi, maitsestada soola, pipra ja sidrunimahlaga. Võib lisada ka ürte.

 

 

Advertisements

9. juuli 2012 - Posted by | Juust, Pastad, Seened, Taimetoit

1 kommentaar »

  1. Admiring the time and energy you put into your website and detailed information you
    present. It’s awesome to come across a blog every once in a while
    that isn’t the same outdated rehashed material. Excellent read!
    I’ve bookmarked your site and I’m including your RSS feeds to
    my Google account.

    Kommentaar kirjutas Brigette | 20. mai 2016 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: