Kokkamine

Kukeseenepasta

  • 250g makarone
  • 1 sibul
  • 2 küüslauguküünt
  • 150g kukeseeni
  • 200ml kohvikoort
  • peotäis päikesekuivatatud tomateid
  • 100g juustu (nt Saida küüslaugu-tilli)
  • soola
  • pipart
  • sidrunimahla

 

Makaronid keeta soolaga maitsestatud vees pehmeks. Sibul, küüslauk ja kukeseened praadida pannil, lisada kohvikoor ja päikesekuivatatud tomati tükid. Lasta koorel veidi kokku keeda ja lisada makaronid ning riivitud juust. Kuumutada läbi, maitsestada soola, pipra ja sidrunimahlaga. Võib lisada ka ürte.

 

 

9. Jul 2012 - Posted by | Juust, Pastad, Seened, Taimetoit

1 kommentaar »

  1. Admiring the time and energy you put into your website and detailed information you
    present. It’s awesome to come across a blog every once in a while
    that isn’t the same outdated rehashed material. Excellent read!
    I’ve bookmarked your site and I’m including your RSS feeds to
    my Google account.

    kommentaar kirjutas Brigette | 20. May 2016 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: