Kokkamine

Täidetud baklažaan

Imehead ja tervislikud täidetud baklažaanid, juurde võib serveerida värsket salatit.

  • 1 suurem baklažaan
  • 2 küüslauguküünt
  • 1 sibul
  • 400g purustatud tomateid
  • 1 paprika
  • 2spl pestot
  • 130g mozarella juustu
  • 2spl õli
  • basiilikut
  • soola
  • pipart

Baklažaan poolitada, lõigata umbes pool sisust välja, teha noaga sälgud sisse, pintseldada pealt õliga ja küpsetada 200 kraadises ahjus 15minutit. Sisu lõigata kuubikuteks. Sibul ja küüslauk praadida kergelt pannil, lisada paprikakuubikud, baklažaanikuubikud ja purustatud tomatid. Hautada täidis pehmeks, maitsestada  soola, pipra ja tükeldatud basiilikuga. Küpsenud baklažaanipooltele raputada peale soola, määrida peale pestot ning katta baklažaan täidisega. Küpsetada ahjus 10 minutit. Asetada baklažaanile mozarellaviilud ja küpsetada kuni mozarella on kergelt sulanud (pildil olev juust on liiga kaua ahjus olnud, kindlasti ei tohiks pruuniks lasta).

 

Advertisements

6. juuni 2012 - Posted by | Baklažaan, Juust, Taimetoit

2 kommentaari »

  1. Maitsev, just sõin!!! Soovitan!

    Kommentaar kirjutas LillySmuul | 4. juuli 2013 | Vasta

  2. I know this site gives quality depending articles
    or reviews and extra material, is there any other web page
    which presents these data in quality?

    Kommentaar kirjutas หนังxxโป๊ | 13. juuli 2017 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: