Kokkamine

Täidetud baklažaan

Imehead ja tervislikud täidetud baklažaanid, juurde võib serveerida värsket salatit.

  • 1 suurem baklažaan
  • 2 küüslauguküünt
  • 1 sibul
  • 400g purustatud tomateid
  • 1 paprika
  • 2spl pestot
  • 130g mozarella juustu
  • 2spl õli
  • basiilikut
  • soola
  • pipart

Baklažaan poolitada, lõigata umbes pool sisust välja, teha noaga sälgud sisse, pintseldada pealt õliga ja küpsetada 200 kraadises ahjus 15minutit. Sisu lõigata kuubikuteks. Sibul ja küüslauk praadida kergelt pannil, lisada paprikakuubikud, baklažaanikuubikud ja purustatud tomatid. Hautada täidis pehmeks, maitsestada  soola, pipra ja tükeldatud basiilikuga. Küpsenud baklažaanipooltele raputada peale soola, määrida peale pestot ning katta baklažaan täidisega. Küpsetada ahjus 10 minutit. Asetada baklažaanile mozarellaviilud ja küpsetada kuni mozarella on kergelt sulanud (pildil olev juust on liiga kaua ahjus olnud, kindlasti ei tohiks pruuniks lasta).

 

6. Jun 2012 - Posted by | Baklažaan, Juust, Taimetoit

1 kommentaar »

  1. Maitsev, just sõin!!! Soovitan!

    kommentaar kirjutas LillySmuul | 4. Jul 2013 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: