Kokkamine

Oasupp selleri ja kapsaga

Lihtne ja maitsev ilma lihata supp. Oad teevad supi mõnusalt tummiseks ja toitvaks.
  • 250g kuivatatud punaseid ube
  • 2 väiksemat sibulat
  • 3 küüslauguküünt
  • 3 porgandit
  • 4 varsselleri vart
  • 0,5 kapsast
  • 3 loorberilehte
  • 1,5l vett
  • 1spl puljongipulbrit
  • musta pipart
  • soola
  • paprikapulbrit

Ubasid leotada eelnevalt 12h külmas vees. Köögiviljad lõigata väikesteks kuubikuteks. Sibulad, küüslaugud ja porgand praadida potipõhjas, lisada vesi, kurnatud oad, loorberilehed, puljongipulber ja varsseller. Hautada kaane all kuni oad on peaaegu pehmed. Lisada kapsas ja hautada kuni kapsas ja oad on täielikult valminud. Maitsestada soola, pipra ja paprikapulbriga.

31. May 2012 - Posted by | Kapsas, Kaunviljad, Supid, Taimetoit, Varsseller

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: