Kokkamine

Kohupiima-rabarberikook

Lihtne kohupiima-purukook rabarberitega. Sellest kogusest saab suure plaaditäie kooki. Maitseb nii soojalt kui külmalt hea.

Purutaigen:

  • 7dl jahu
  • 1tl küpsetuspulbrit
  • 1dl suhkrut
  • 300g võid

Rabarberitäidis:

  • 600g rabarberit
  • suhkrut

Kate:

  • 5 muna
  • 2dl suhkrut
  • 1tl vanillisuhkrut
  • 600g kohupiima
  • 2spl maisitärklist

 

Segada põhja jaoks kuivained, lisada või ja näppida purutaoliseks taignaks. Asetada 2/3 purust ahjuplaadile ja suruda kergelt kinni. Asetada koogipõhjale rabarberitükid ja raputada peale suhkrut. Katte jaoks vahustada munad suhkruga, lisada kohupiim ja maisitärklis, segada läbi ning kallata koogile. Puistata koogile ülejäänud puru ja küpsetada 180 kraadi juures ca 30-35min.

 

23. May 2012 - Posted by | Kohupiimakoogid, Koogid, Rabarber

2 kommentaari »

  1. väga hea ja õhuline kook😀

    kommentaar kirjutas koogisõber | 29. May 2014 | Vasta

    • Hui ongi

      kommentaar kirjutas Nipitiri | 15. Jun 2015 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: