Kokkamine

Kõrvitsapüreesupp läätsedega

Just nüüd, kui kõrvitsa hooaeg on läbi saamas tuli mul kõrvitsa isu.
  • 1 sibul
  • 3 porgandit
  • 1 lõik kõrvitsat (ca 400-500g)
  • 2 sellerivart
  • 1dl punaseid läätsi
  • 1spl puljongipulbrit
  • soola
  • pipart

Köögiviljad koorida ja tükeldada. Sibula- ja porganditükid kuumutada potipõhjas, lisada juurde kõrvits, läätsed ja seller. Kallata peale niipalju vett, et köögiviljad oleksid veega kaetud. Lisada ka puljong ja keeta köögiviljad pehmeks. Püreestada ja maitsestada soola ning pipraga.

26. Apr 2012 - Posted by | Kaunviljad, Supid, Varsseller

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: