Kokkamine

Kikerhernesalat

Väga maitsev salat. Fetaki juust sobis salatisse väga hästi, kuna oli pehme ja segamisel kreemja konsistentsiga.

  • 3dl kikerherneid
  • 2 tomatit
  • 0,5 kurki
  • 0,5 paprikat
  • jääsalatit
  • 1 punane sibul
  • 200g fetaki juustu
  • oliivõli
  • soola
  • pipart

Kikerherneid leotada ca 6h, nõrutada ja keeta soolaga maitsestatud vees pehmeks. Lasta jahtuda. Sibul koorida ja tükeldada, teised koostisosad pesta ja tükeldada salatisse. Maitsestada oliivõli, soola ja pipraga.

30. Mar 2012 - Posted by | Kaunviljad, Oad/herned, Salatid, Taimetoit

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: