Kokkamine

Kikerhernesalat

Väga maitsev salat. Fetaki juust sobis salatisse väga hästi, kuna oli pehme ja segamisel kreemja konsistentsiga.

  • 3dl kikerherneid
  • 2 tomatit
  • 0,5 kurki
  • 0,5 paprikat
  • jääsalatit
  • 1 punane sibul
  • 200g fetaki juustu
  • oliivõli
  • soola
  • pipart

Kikerherneid leotada ca 6h, nõrutada ja keeta soolaga maitsestatud vees pehmeks. Lasta jahtuda. Sibul koorida ja tükeldada, teised koostisosad pesta ja tükeldada salatisse. Maitsestada oliivõli, soola ja pipraga.

Advertisements

30. märts 2012 - Posted by | Kaunviljad, Oad/herned, Salatid, Taimetoit

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: