Kokkamine

Hernepasteet

  • 250g kuivatatud herneid
  • 2 porgandit
  • 4-5 küüslauguküünt
  • 4 loorberilehte
  • musta pipart
  • soola
  • puljongikuubikut (kasutasin soolata köögiviljapuljongit)
  • 3spl oliivõli

Herneid leotada ca 12h vees. Leotatud herned kurnata ning loputada ning asetada potti koos porgandirataste, küüslauguküünte, puljongikuubiku ja loorberilehtedega, valada peale vesi, et toiduained oleks kenasti kaetud. Keeta kuni herned on täiesti pehmeks keenud, mul aurustus selleks ajaks ka vedelik ja kurnama ei pidanud. Püreestada mass saumikseriga või köögikombainiga, lisada pipart, soola ning oliivõli. Säilib külmikus ca 3-4 päeva. Pool kogusest asetasin sügavkülma.

Retsept: http://www.taimetoit.ee

Advertisements

11. märts 2012 - Posted by | Kaunviljad, Taimetoit, Võileivakatted/määrded

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: