Kokkamine

Läätsehautis

Tervislik ning maitsev läätsehautis.

  • 1 suur sibul
  • 2 küüslauguküünt
  • 2 porgandit
  • 400g purustatud tomateid
  • 250g läätsi
  • 1 köögiviljapuljongi kuubik (kasutasin soolata puljongit)
  • meresoola
  • musta pipart
  • maitserohelist

Sibul, küüslaugud ja porgandid koorida ning tükeldada. Praadida potipõhjas, väheses õlis sibul ja küüslauk, lisada porgand ning kuumutada veel veidi. Lisada köögiviljade juurde u. 2dl vett ja läätsed. Kui vedelikku hakkab väheks jääma lisada vett juurde 1-2dl korraga. Lõpupoole lisada ka purustatud tomatid ja üks puljongikuubik. Hautada kuni läätsed ja porgandid on pehmed, maitsestada soola ja pipraga.

31. Jan 2012 - Posted by | Hautised, Kaunviljad, Taimetoit

2 kommentaari »

  1. Kas läätsed on siin kuivatatult või konservis?

    kommentaar kirjutas Annika | 18. Apr 2012 | Vasta

    • Tere. Kuivatatud!

      kommentaar kirjutas kokkamine | 18. Apr 2012 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: