Kokkamine

Läätsehautis

Tervislik ning maitsev läätsehautis.

  • 1 suur sibul
  • 2 küüslauguküünt
  • 2 porgandit
  • 400g purustatud tomateid
  • 250g läätsi
  • 1 köögiviljapuljongi kuubik (kasutasin soolata puljongit)
  • meresoola
  • musta pipart
  • maitserohelist

Sibul, küüslaugud ja porgandid koorida ning tükeldada. Praadida potipõhjas, väheses õlis sibul ja küüslauk, lisada porgand ning kuumutada veel veidi. Lisada köögiviljade juurde u. 2dl vett ja läätsed. Kui vedelikku hakkab väheks jääma lisada vett juurde 1-2dl korraga. Lõpupoole lisada ka purustatud tomatid ja üks puljongikuubik. Hautada kuni läätsed ja porgandid on pehmed, maitsestada soola ja pipraga.

Advertisements

31. jaan. 2012 - Posted by | Hautised, Kaunviljad, Taimetoit

2 kommentaari »

  1. Kas läätsed on siin kuivatatult või konservis?

    Kommentaar kirjutas Annika | 18. apr. 2012 | Vasta

    • Tere. Kuivatatud!

      Kommentaar kirjutas kokkamine | 18. apr. 2012 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: