Kokkamine

Kartulikarask

Maitsesid kõige paremad soojalt ja võiga. Retsept pärit nami-nami retseptikogust. 

  • 5dl pudruks tambitud kartuleid
  • 1tl soola
  • 1 muna
  • 2dl odrajahu
  • 1dl nisujahu
  • 2spl õli
  • 1 peotäis kõrvitsaseemneid

Koorida kartulid ja keeta pehmeks. Tampida kartulid pudruks, lisa veidi keeduvett. Segada jahtunud kartulipudrule hulka sool, muna ja jahud. Vormida jahuste kätega karaskid, peale asetada kõrvitsaseemneid. Küpsetada 250-kraadises ahjus umbes 20 minutit. Serveerida soojalt võiga.

 

31. jaan. 2012 - Posted by | Kartul

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: