Kokkamine

Kartulikarask

Maitsesid kõige paremad soojalt ja võiga. Retsept pärit nami-nami retseptikogust. 

  • 5dl pudruks tambitud kartuleid
  • 1tl soola
  • 1 muna
  • 2dl odrajahu
  • 1dl nisujahu
  • 2spl õli
  • 1 peotäis kõrvitsaseemneid

Koorida kartulid ja keeta pehmeks. Tampida kartulid pudruks, lisa veidi keeduvett. Segada jahtunud kartulipudrule hulka sool, muna ja jahud. Vormida jahuste kätega karaskid, peale asetada kõrvitsaseemneid. Küpsetada 250-kraadises ahjus umbes 20 minutit. Serveerida soojalt võiga.

 

31. Jan 2012 - Posted by | Kartul

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: