Kokkamine

Mungoad baklažaaniga

Mungoad:

  • 3dl mungube
  • 10dl vett
  • 4dl kookospiima
  • soola
  • köögiviljapuljongit
  • 1spl karripulbrit

Hautatud baklažaan:

  • 1 keskmine baklažaan
  • 2 sibulat
  • 3 küüslauguküünt
  • 2dl vett
  • soola
  • musta pipart
  • maitserohelist

Panna mungoad keevasse vette keema. Keeta ube 15-20minutit ning seejärel lisada kookospiim, puljongikuubik (pulber), sool ja karri. Keeta tasasel tulel kuni mungoad on täiesti pehmed ja vedelikku on minimaalselt.

Sibulad lõigata ribadeks, küüslauk tükeldada, baklažaan lõigata kangideks. Praadida pannil sibul ning lisada baklažaan ja küüslauk, kuumutada veidi ning lisada 2dl vett ning maitseained ja hautada baklažaan pehmeks. Serveerida koos kikerhernestega.

Retsept: http://www.taimetoit.ee

Advertisements

15. jaan. 2012 - Posted by | Kaunviljad, Kookos, Taimetoit

1 kommentaar »

  1. http://taimetoit.ee/2011/11/06/mungoapada-praebaklazaaniga/

    Kommentaar kirjutas eva konnder | 20. apr. 2012 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: