Kokkamine

Mungoad baklažaaniga

Mungoad:

  • 3dl mungube
  • 10dl vett
  • 4dl kookospiima
  • soola
  • köögiviljapuljongit
  • 1spl karripulbrit

Hautatud baklažaan:

  • 1 keskmine baklažaan
  • 2 sibulat
  • 3 küüslauguküünt
  • 2dl vett
  • soola
  • musta pipart
  • maitserohelist

Panna mungoad keevasse vette keema. Keeta ube 15-20minutit ning seejärel lisada kookospiim, puljongikuubik (pulber), sool ja karri. Keeta tasasel tulel kuni mungoad on täiesti pehmed ja vedelikku on minimaalselt.

Sibulad lõigata ribadeks, küüslauk tükeldada, baklažaan lõigata kangideks. Praadida pannil sibul ning lisada baklažaan ja küüslauk, kuumutada veidi ning lisada 2dl vett ning maitseained ja hautada baklažaan pehmeks. Serveerida koos kikerhernestega.

Retsept: http://www.taimetoit.ee

15. Jan 2012 - Posted by | Kaunviljad, Kookos, Taimetoit

1 kommentaar »

  1. http://taimetoit.ee/2011/11/06/mungoapada-praebaklazaaniga/

    kommentaar kirjutas eva konnder | 20. Apr 2012 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: