Hummus
Maitsev ja tervislik võileivakate.
- 400g kikerherneid
- 75g seesamiseemneid
- 1,5dl oliivõli
- 3 purustatud küüslauguküünt
- 4,5spl sidrunimahla
- meresoola
- musta pipart
Kikerherned panna ööks vette likku (leotatud kikerherned kaalusid umbes 100g rohkem). Leotatud kikerherned asetada köögikombaini. Seesamiseemned röstida pannil ja lisada köögikombaini (järgmisel korral leotan ka seesamiseemneid), lisada köögikombaini ka ülejäänud koostisosad ja maitseained ning purustada ühtlaseks massiks. Kuna mul ei olnud köögikombaini ja tegin nuimiksriga siis seesamiseemned jäid enamvähem terved, võib-olla jääks ka köögikombainiga ja tuleks need eelnevalt eraldi purustada. Aga samas niiviisi jäi ka maitsev ja see et nad hamba all kergelt krõmpsusid oli meeldiv.
Spot on with this write-up, I actually feel this amazing
site needs a lot more attention. I’ll probably be back again to read
through more, thanks for the info!