Hakklihatäidisega kabatšokk
- 1 suur kabatšokk (ca 1-1,5kg)
- 500g hakkliha
- 1 sibul
- 4 küüskauguküünt
- 300g kodujuustu
- 100g juustu
- soola
- pipart
- maitserohelist
Sibul ja küüslauk puhastada ning tükeldada, pruunistada koos hakklihaga pannil. Kabatšokk lõigata pikki pooleks, eemaldada sisu. Sisu lõigata väiksemaks ja lisada hakklihasegule. Maitsestada täidis soola ja pipraga, lisada maitseroheline. Lasta täidisel jahtuda. Kabatšoki poolikuid küpsetada soolaga maitsestatult 200 kraadi juures 10 minutit. Lisada jahtunud täidisele kodujuust ja täita sellega eelküpsetatud suvikõrvitsa poolikud. Riivida peale juust ja küpsetada 200 kraadi juures umbes 20 minutut, kuni suvikõrvits on pehme.
Kas kabatšokil ei peaks eemaldama ka koort?
Tere, mina ei ole kunagi eemaldanud, nii kusagil toidus kui ka täidetuna.