Kokkamine

Hakklihatäidisega kabatšokk

  • 1 suur kabatšokk (ca 1-1,5kg)
  • 500g hakkliha
  • 1 sibul
  • 4 küüskauguküünt
  • 300g kodujuustu
  • 100g juustu
  • soola
  • pipart
  • maitserohelist

Sibul ja küüslauk puhastada ning tükeldada, pruunistada koos hakklihaga pannil. Kabatšokk lõigata pikki pooleks, eemaldada sisu. Sisu lõigata väiksemaks ja lisada hakklihasegule. Maitsestada täidis soola ja pipraga, lisada maitseroheline. Lasta täidisel jahtuda. Kabatšoki poolikuid küpsetada soolaga maitsestatult 200 kraadi juures 10 minutit. Lisada jahtunud täidisele kodujuust ja täita sellega eelküpsetatud suvikõrvitsa poolikud. Riivida peale juust ja küpsetada 200 kraadi juures umbes 20 minutut, kuni suvikõrvits on pehme.

4. Oct 2011 - Posted by | Hakkliha, Suvikõrvits/kabatšokk

2 kommentaari »

  1. Kas kabatšokil ei peaks eemaldama ka koort?

    kommentaar kirjutas Anonüümne | 20. Sep 2012 | Vasta

    • Tere, mina ei ole kunagi eemaldanud, nii kusagil toidus kui ka täidetuna.

      kommentaar kirjutas kokkamine | 22. Sep 2012 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: