Kokkamine

Hakklihatäidisega kabatšokk

  • 1 suur kabatšokk (ca 1-1,5kg)
  • 500g hakkliha
  • 1 sibul
  • 4 küüskauguküünt
  • 300g kodujuustu
  • 100g juustu
  • soola
  • pipart
  • maitserohelist

Sibul ja küüslauk puhastada ning tükeldada, pruunistada koos hakklihaga pannil. Kabatšokk lõigata pikki pooleks, eemaldada sisu. Sisu lõigata väiksemaks ja lisada hakklihasegule. Maitsestada täidis soola ja pipraga, lisada maitseroheline. Lasta täidisel jahtuda. Kabatšoki poolikuid küpsetada soolaga maitsestatult 200 kraadi juures 10 minutit. Lisada jahtunud täidisele kodujuust ja täita sellega eelküpsetatud suvikõrvitsa poolikud. Riivida peale juust ja küpsetada 200 kraadi juures umbes 20 minutut, kuni suvikõrvits on pehme.

4. okt. 2011 - Posted by | Hakkliha, Suvikõrvits/kabatšokk

2 kommentaari »

  1. Kas kabatšokil ei peaks eemaldama ka koort?

    Kommentaar kirjutas Anonüümne | 20. sept. 2012 | Vasta

    • Tere, mina ei ole kunagi eemaldanud, nii kusagil toidus kui ka täidetuna.

      Kommentaar kirjutas kokkamine | 22. sept. 2012 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: