Kokkamine

Suitsulest

Tükk aega oli mul juba suitsukala isu ja mis saaks olla veel parem kui soe ja otse suitsuahjust tulnud kala. See oli ka esimene kord kus ma ise lesta suitsetasin. Kõige raskem asja juures oli lepapuude leidmine puukuurist, mis minule kui linnastunud inimesele oli päris keeruline. Tuli maitsta, nuusutada ja katsuda aga õiged puud leidsin lõpuks, vist. Aga tulemus oli väga hea. 30 minutit enne küpsetamist soolasin lestad ja küpsetasin neid alguses 15 minutit madalamal kuumusel siis aga tugevamal kuumusel kuni lestad valmisid. Soojalt olid imehead!

 

23. Aug 2011 - Posted by | Uncategorized

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: