Kokkamine

Suitsulest

Tükk aega oli mul juba suitsukala isu ja mis saaks olla veel parem kui soe ja otse suitsuahjust tulnud kala. See oli ka esimene kord kus ma ise lesta suitsetasin. Kõige raskem asja juures oli lepapuude leidmine puukuurist, mis minule kui linnastunud inimesele oli päris keeruline. Tuli maitsta, nuusutada ja katsuda aga õiged puud leidsin lõpuks, vist. Aga tulemus oli väga hea. 30 minutit enne küpsetamist soolasin lestad ja küpsetasin neid alguses 15 minutit madalamal kuumusel siis aga tugevamal kuumusel kuni lestad valmisid. Soojalt olid imehead!

 

Advertisements

23. aug. 2011 - Posted by | Uncategorized

Kommentaare veel pole.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: