Kokkamine

Kartuli-hakklihapitsa

Proovisin esimest korda kartulitega pitsat teha ja tulemusega jäin väga rahule. Kartsin, et põhi ei püsi koos aga kui pitsa oli natuke tahenenud, sai kenasti tüki taldrikule tõsta ja maitses ka hästi.

  • 450g kartulit
  • 400g hakkliha
  • 100g sibulat
  • 400g purustatud tomateid
  • soola
  • pipart
  • 3 küüsulauguküünt
  • 120g juustu

Kartulid koorida ja viilutada õhukeseks. Katta kartulitega vormi põhi (kasutasin ümmargust 28cm pirukavormi) ning puistata peale soola. Hakkliha praadida sibulaga ning lisada purustatud tomatid, maitsestada soola ja pipraga. Kallata hakklihasegu kartulitele. Pressida küüslauguküüned hakklihasegule ja katta pitsa riivitud juustuga. Küpsetada 200 kraadi juures 30-35 minutit. Lasta veidi taheneda ja serveerida.

10. Jul 2011 - Posted by | Hakkliha, Juust, Kartul, Pitsad/soolased küpsetised

1 kommentaar »

  1. If you call the client companies division at the Social Fund, on the
    number above.

    kommentaar kirjutas socialasussi.se | 20. Jul 2016 | Vasta


Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: