Kartuli-hakklihapitsa
Proovisin esimest korda kartulitega pitsat teha ja tulemusega jäin väga rahule. Kartsin, et põhi ei püsi koos aga kui pitsa oli natuke tahenenud, sai kenasti tüki taldrikule tõsta ja maitses ka hästi.
- 450g kartulit
- 400g hakkliha
- 100g sibulat
- 400g purustatud tomateid
- soola
- pipart
- 3 küüsulauguküünt
- 120g juustu
Kartulid koorida ja viilutada õhukeseks. Katta kartulitega vormi põhi (kasutasin ümmargust 28cm pirukavormi) ning puistata peale soola. Hakkliha praadida sibulaga ning lisada purustatud tomatid, maitsestada soola ja pipraga. Kallata hakklihasegu kartulitele. Pressida küüslauguküüned hakklihasegule ja katta pitsa riivitud juustuga. Küpsetada 200 kraadi juures 30-35 minutit. Lasta veidi taheneda ja serveerida.
If you call the client companies division at the Social Fund, on the
number above.