Kokkamine

Kartuli-hakklihapitsa

Proovisin esimest korda kartulitega pitsat teha ja tulemusega jäin väga rahule. Kartsin, et põhi ei püsi koos aga kui pitsa oli natuke tahenenud, sai kenasti tüki taldrikule tõsta ja maitses ka hästi.

  • 450g kartulit
  • 400g hakkliha
  • 100g sibulat
  • 400g purustatud tomateid
  • soola
  • pipart
  • 3 küüsulauguküünt
  • 120g juustu

Kartulid koorida ja viilutada õhukeseks. Katta kartulitega vormi põhi (kasutasin ümmargust 28cm pirukavormi) ning puistata peale soola. Hakkliha praadida sibulaga ning lisada purustatud tomatid, maitsestada soola ja pipraga. Kallata hakklihasegu kartulitele. Pressida küüslauguküüned hakklihasegule ja katta pitsa riivitud juustuga. Küpsetada 200 kraadi juures 30-35 minutit. Lasta veidi taheneda ja serveerida.

Advertisements

10. juuli 2011 - Posted by | Hakkliha, Juust, Kartul, Pitsad/soolased küpsetised

1 kommentaar »

  1. If you call the client companies division at the Social Fund, on the
    number above.

    Kommentaar kirjutas socialasussi.se | 20. juuli 2016 | Vasta


Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: